Vremea azi, 1 februarie. Temperaturile cresc și se vor situa peste cele normale pentru începutul lunii februarie

Autor: Amalia Georgescu

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 1 februarie 2023 

Sursa: PixaBay

Luna februarie va debuta cu temperaturi ușor peste normalul perioadei. Iată cum va fi vremea miercuri, 1 februarie 2023, în București și în țară.

Meteorologii anunță că temperaturile vor crește la început de februarie, astfel că se vor situa peste valorile potrivite pentru acest moment al anului. Încălzirea nu va fi una semnificativă, însă temperatura va mai crește cu câteva grade față de zilele precedente, în special pe timpul zilei. Iată cum va fi vremea pe 1 februarie 2023.  

Vremea miercuri, 1 februarie 2023. Prognoza meteo ANM la nivelul întregii țări

Prima zi a lunii februarie 2023 aduce temperaturi peste cele normale, astfel că maximele de miercuri, 1 februarie 2023, se vor situa între -1 și 8 grade. Cele mai ridicate valori se vor înregistra în sudul Olteniei. Minimele din timpul nopții de miercuri spre joi vor fi cuprinse între -7 și 1 grad.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță o vreme schimbătoare în cursul zilei de miercuri.

În regiunile montane va mai continua să ningă, la fel și în nord-vestul țării, acolo unde precipitațiile vor fi în special sub formă de ninsoare. Ninsori însemnate din punct de vedere cantitativ vor fi și în Carpații Occidentali sau în nordul Carpaților Orientali. 

În Banat, Crișana, sudul Transilvaniei și Moldova, precipitațiile vor fi mixte miercuri, 1 februarie 2023, iar dimineața și noaptea mai pot fi condiții de polei. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vântul va mai prezenta unele intensificări în special în zonele montane înalte, acolo unde poate atinge viteze de până la 80-100 km/h, viscolind zăpada.

Vor mai fi intensificări de scurtă durată ale vântului și în sud-vestul țării, dar și zonele joase din centrul țării.  

Citește și: Ziua Cârtiței, 2 februarie 2023: Obiceiul care ne arată când începe, de fapt, primăvara

Vremea în București miercuri, 1 februarie 2023

Chiar dacă dimineața vremea va fi ceva mai rece la București, pe parcursul zilei de miercuri, 1 februarie 2023, temperatura din termometre va crește și va indica valori peste cele normale pentru acest moment al anului.

Maxima va atinge 5 grade, iar în noaptea de miercuri spre joi, minima va fi cuprinsă între -3 și -2 grade. În cursul zilei de miercuri pot să mai apară precipitații mixte, slabe din punct de vedere cantitativ, însă vor mai fi și momente cu nori și soare. 

Vremea în Brașov miercuri, 1 februarie 2023

Meteorologii anunță că la Brașov vremea va fi în general închisă, cerul fiind acoperit de nori.

Pot să mai apară și unele precipitații, iar maxima din termometre nu va trece de 2 grade. Noaptea mai sunt anunțate ninsori, atât pe crestele montane, cât și la altitudini mai mari, iar minima din termometre va coborî până la -4 grade.

Vremea în Constanța miercuri, 1 februarie 2023

La Constanța, luna februarie 2023 va debuta cu vreme în general frumoasă, astfel că sunt șanse să fie zărit și soarele în timpul zilei. Maxima din termometre va urca până la 5 grade în timpul zilei, în timp ce minima va fi de 0 grade. Noaptea, cerul va fi parțial noros, dar nu vor mai fi condiții de precipitații. 

Citește și: Prognoza meteo. Cum va fi vremea de Ziua Îndrăgostiților 2023. Prognoza meteo pentru 14 februarie

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!