Vremea azi, 31 ianuarie. Zonele din țară unde va continua să ningă. Ce se întâmplă cu temperaturile

Autor: Amalia Georgescu

Vremea marți, 31 ianuarie 2023 

Sursa: Unsplash

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea marți, 31 ianuarie 2023. Sunt anunțate în continuare ninsori, însă temperaturile vor fi în ușoară creștere. Iată cum va fi vremea în București și în restul țării.

Ziua de marți aduce vreme de iarnă în cele mai multe regiuni, astfel că atmosfera va fi una închisă și va mai continua să ningă. Cum arată prognoza meteo ANM pentru ziua de 31 ianuarie 2023? 

Vremea marți, 31 ianuarie 2023. Cum arată prognoza meteo ANM la nivelul întregii țări? 

Ultima zi a lunii ianuarie 2023 aduce o vreme mohorâtă și cu precipitații în mai toate regiunile țării.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că temperaturile se vor situa peste mediile multianuale, astfel că vremea se va încălzi ușor. Maximele din cursul zilei de marți, 31 ianuarie 2023, se vor situa între 0 și 7 grade, în timp ce noaptea va fi mai frig, minimele fiind cuprinse între -8 și 0 grade. 

Precipitațiile vor continua și marți, astfel că în nord-vest, centru și la munte va ninge și se va depune strat nou de zăpadă, în timp ce în vest, local în est și izolat în sud vor mai fi precipitații mixte.

În aceste zone sunt anunțate și depuneri de polei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vântul va mai prezenta intensificări în special în zonele montane, la altitudini mari.

În masivele sudice, vântul poate atinge la rafală și 70-90 km/h, va viscoli și va spulbera zăpada. Intensificări ale vântului vor mai fi și în sud-vestul, vestul, centrul și nord-estul țării. 

Citește și: Prognoza meteo. Cum va fi vremea de Ziua Îndrăgostiților 2023. Prognoza meteo pentru 14 februarie

Vremea în București marți, 31 ianuarie 2023

La București, maximele termice vor fi peste cele specifice perioadei, astfel că în cursul zilei de marți, 31 ianuarie 2023, temperatura va urca până la 4 grade. Noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie 2023 va aduce o vreme destul de rece, înregistrându-se între -5 și -4 grade. În prima parte a zilei de marți pot să mai apară unele fulguieli, însă ulterior precipitațiile se vor opri. Noaptea, cerul va fi parțial noros. 

Vremea în Brașov marți, 31 ianuarie 2023

La Brașov se anunță vreme mohorâtă marți. În timpul zilei, cerul va fi acoperit de nori și va mai ninge, maxima din termometre atingând 1 grad. La altitudini mai mari, vântul va prezenta și intensificări. Noaptea de marți spre miercuri aduce ninsori sporadice și o minimă de -6 grade. 

Vremea în Constanța marți, 31 ianuarie 2023

Ultima zi a lunii ianuarie 2023 va aduce vreme închisă și la malul mării. Meteorologii anunță că cerul va fi acoperit de nori întreaga zi, însă nu vor mai fi precipitații. Vor mai fi momente în care vântul va sufla cu putere, iar temperatura maximă va urca până în jurul valorii de 3 grade. După lăsarea serii, norii se vor risipi, astfel că se va însenina, însă se va face și mai frig, fiind anunțată o minimă de -3 grade. 

Citește și: Ziua Cârtiței, 2 februarie 2023: Obiceiul care ne arată când începe, de fapt, primăvara

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!