Voucherul de 2.000 de lei va fi majorat cu 50%. Anunțul făcut de Marcel Boloș

Author: Diana Tilă
Actualizat: 05 iun 2023, 19:45

Voucherul de 2.000 de lei va fi majorat cu 50%. Anunțul făcut de Marcel Boloș

Sursa: Pexels.com

Marcel Boloș a anunțat vineri, 2 iunie, că voucherul de 2.000 de lei pentru mame se va majora.

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene a făcut noi declarații despre ajutoarele de stat pe care le primesc milioane de români. Marcel Boloș a transmis că unele vouchere ar urma să fie majorate. Iată care sunt acestea!

Citește și: Se dau 500 de lei de persoană! Marcel Boloș a anunțat cine sunt beneficiarii

Voucherul de 2.000 de lei va fi majorat cu 50%. Anunțul făcut de Marcel Boloș

Vineri, 2 iunie, Marcel Boloș a transmis că peste 50.000 de carduri educaționale au fost încărcate cu suma de 500 de lei. Datorită acestei măsuri peste 400.000 de copii vulnerabili din România se vor bucura de haine și rechizite școlare.

Mai mult, Marcel Boloș a precizat că, începând de anul viitor, valoarea acestor vouchere ar urma să crească la suma de 750 de lei. Ministrul Marcel Boloș a mai subliniat că aceste carduri sunt încărcate o singură dată pe an. 

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!

Citește și: Vouchere sociale 2023. Când intră pe card următoarea tranșă în valoare de 250 de lei

Totodată, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene a vorbit și despre vouchere oferite prin programul „Sprijin pentru nou-născuți”.

Acesta a transmis că se vor majora de la suma de 2.000 de lei la 3.000 de lei.

Ei sunt elevii care vor primi 500 de lei pe card, în luna septembrie! La ce vor putea fi folosiți banii

„Ultimul aspect, referitor la tipurile de cheltuieli care sunt eligibile cu voucherul de 2.000 lei pe care l-am oferit prin programul ‘Sprijin pentru nou-născuți’: pot fi achiziționate produse precum: îmbrăcăminte, lenjerie, sac de dormit, scutece, produse pentru igienă (șampon, săpun, unguent), comprese sterile, termometru, lapte praf. Nu pot fi achiziționate alimente.

Închei cu o veste bună: din analizele noastre reiese că în următorii ani putem crește valoarea sprijinului pentru mame la 3.000 de lei, așa că voi propune această măsură în Guvern” , a mai declarat ministrul Marcel Boloş.

Citește și: Vești bune pentru români! Guvernul pregătește un pachet amplu de ajutoare. Anunțul făcut de Gabriela Firea

 

 


Larisa, acuzații dure la adresa Lorenei! „Nu e asumată! Nu își asumă greșelile foarte mari pe care le-a făcut!” Vechiul lor conflict s-a reaprins în Casa iubirii și au ieșit la iveală detalii uluitoare!