Vouchere de 250 de lei prin programul „Sprijin pentru România”! Când intră banii și cine sunt beneficiarii

Autor: Lavinia Medrea

Vouchere de 250 de lei prin programul „Sprijin pentru România”

Sursa: Facebook Marcel Boloș

Se dau voucherele în valoare de 250 de lei prin programul „Sprijin pentru România”! Sumele se vor vira pe carduri la mijlocul lunii aprilie.

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Marcel Boloş, a declarat joi, după o vizită de lucru în Prahova, că în Săptămâna Mare vor fi distribuite, în avans, voucherele sociale din cadrul programului „Sprijin pentru România”, în valoare de 250 de lei.

Când primesc românii voucherele de 250 de lei

„Până în sărbătorile pascale, încărcăm voucherul de alimente cu cei 250 de lei, pentru că Guvernul României, în şedinţa de ieri, a aprobat decalarea termenului pentru voucherele alimentare şi încărcarea lor cu cei 250 de lei până la sărbătorile

de Paşti.

Citește și: Vouchere de 750 de lei și de 2.000 de lei pentru români! Cine sunt beneficiarii şi ce condiţii trebuie să îndeplinească

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

(…) În acest fel, în Săptămâna Mare, încărcăm cardurile cu cei 250 de lei pentru cei 2.400.000 de beneficiari pe care îi avem în cadrul programului Sprijin pentru România. (…) Am fixat ca şi termen data de 13 aprilie, să se poată folosi oamenii şi să cumpere cele necesare pentru sărbătorile de Paşti”, a declarat Marcel Boloș, relatează  Agerpres.

S-a livrat o nouă tranșă de 25 de kilograme de alimente

Marcel Boloș a mers în Urlați, la depozitul Oltina, în contextul unei noi distribuiri a unei tranșe de 25 de kilograme de alimente pentru persoanele vulnerabile.

Citește și: Vouchere de 15.000 lei pentru mii de români. Gabriela Firea: "1.000 au fost comandate și majoritatea au ajuns sau sunt pe drum către beneficiari"

„Suntem în depozitul de pachete alimentare din Urlaţi.

Aici avem cea mai mare capacitate din ţară, de 400.000 de pachete alimentare. Acestea sunt de câte 25 de kilograme, fiind tranşa a şasea pe care noi o derulăm în prezent. Pachetul conţine în mare parte produse româneşti, de la făina de grâu, până la cea de mălai, ulei, zahăr, conserve din carne de porc, gem, dulceaţă (…), precum şi compoturi care sunt, de asemenea, produse româneşti. Fiecare tranşă are câte 30.000
de tone de alimente pe care le derulăm şi din depozitul din Urlaţi pleacă azi pachete alimentare (…) spre şase judeţe – Bistriţa-Năsăud, Călăraşi, Suceava, Iaşi, Vaslui şi Dolj (…) 1.188.000 de persoane sunt beneficiare ale acestui program pe care noi îl derulăm pe fondurile europene pe care România le are alocate pentru perioada de programare 2014-2020”
, a explicat Marcel Boloş.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!