Vlăduța Lupău locuiește cu soacra. Dezvăluiri inedite din casa artistei: "Ea stă în permanență cu noi, 24/24. Noi o mai amenințăm"

Author: Marina Ionescu

Vladuța Lupău a dezvăluit cum se înțelege cu soacra sa. Femeiea locuiește în casă cu artista.

Vlăduța Lupău locuiește cu soacra ei în casă. Recent, artista a mărturisit ce relație are cu mama soțului ei. 

Citește și: Ce tarif percepe Vlăduța Lupău pentru a cânta la o nuntă sau la un botez. Artista promite un spectacol pe cinste

Vlăduța Lupău locuiește cu soacra. Dezvăluiri inedite din casa artistei

Celebra Vlăduța Lupău locuiește în aceeași casă cu soacra ei și este foarte bucuroasă că îi este alături. Mama lui Adi Rus o ajută pe interpreta de muzică populară cu creșterea micuțului Iair.

De-a lungul timpului Vlăduța Lupău a mărturisit că are o relație foarte frumoasa ca mama soțului ei. De când a venit pe lume Iair,  femeia îi este alături mereu. O ajută pe îndrăgita cântăreață în tot ceea ce poate și ține de creșterea copilului și treburile prin casă.

Citește și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Vlăduța Lupău. Ultimele detalii despre starea ei, după ce a ajuns la spital

Soacra e rezidentă (n.red. – la ei acasă). Părinții mei stau la distanță și vin, dar mai rar. Ea stă în permanență cu noi, 24/24. Noi o mai amenințăm cu vacanța. Încă nu i-am dat-o. Într-adevăr, avem mare noroc cu ei.

Sunt alături de noi. Cred că oricine are un copil mic și pe lângă și carieră are nevoie de ajutor. Cu părinții e cel mai bine' , a dezvăluit Vlăduța Lupău.

'Și-a lăsat viața ei pe planul doi pentru nepot. După aceea pentru noi. Bunicii uneori o iau razna. Eu spun de multe ori că vor să mi-l fure. Și mama, și tata, și părinții lui Adi, dar nu.

Este copilul nostru.', a continuat Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău, mesajul cu care și-a îngrozit fanii: „Sunt aproape cheală”. Artista trece prin momente dificile

La scur timp după ce a născut, Vlăduța Lupău s-a mutat în noua casă, pentru care a muncit din greu.

Ne-a ajutat Dumnezeu. Ne-am făcut casa visurilor! Nici acum nu îmi vine să cred că, într-adevăr, noi am muncit și am făcut casa aceea. Nu am făcut ceva inedit. Pot să spun că mă simt mai bine ca la orice hotel. La ce am ținut neapărat să am acasă e o cameră studio de repetiții. Și un dressing mareee. Știi, noi, fetele, niciodată nu avem loc de haine. (…)', a declarat Vlăduța Lupău pentru VIVA!.

Citește și: Vlăduța Lupău și Iair, fiul ei, au ajuns la medic. Ce a spus artista, la ieșirea din clinica medicală

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies