Cu ce probleme de sănătate se confruntă Vlăduța Lupău. Ultimele detalii despre starea ei, după ce a ajuns la spital

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 16 sep 2023, 01:05

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Vlăduța Lupău

Sursa: Instagram Vladuta Lupau

La scurt timp după ce a anunțat că este internată la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj, Vlăduța Lupău a revenit cu o serie de declarații despre starea sa de sănătate. Cum se simte artista?

Îndrăgita interpretă de muzică de petrecere Vlăduța Lupău este foarte activă pe rețelele de socializare, mai ales pe Instagram, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. Artista le împărtășește admiratorilor ei atât momentele bune, cât și cele mai puțin bune. Așa s-a întâmplat și în urmă cu o zi, atunci când vedeta și-a anunțat urmăritorii că a ajuns de urgență la spital, după ce în ultima perioadă nu s-a simțit prea bine. 

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Vlăduța Lupău

După ce mai multe zile la rând nu s-a simțit bine, Vlăduța Lupău s-a decis să meargă la spital pentru a primi un tratament medicamentos. Artista a precizat că febra nu-i scade deloc, iar gâtul îi este inflamat și expectorează, mai mult decât atât, a aflat că are și un început de pneumonie.

Pentru că acasă are un bebeluș de doar patru luni, interpreta a decis să ia măsuri drastice și să stea la distanța de micuțul Iair.

„O țin cu febră 39 și puroi în gât de câteva zile... credeam că-s voinică și îmi trece. M-am înșelat. Între timp am făcut și început de pneumonie... sper să îmi revin repede cu tratamentul primit azi când m-am decis să merg la spital.

Nu stau lângă Iair, doar la depărtare și îmi pun 2 măști. Aveți grijă de voi că cică e o viroză puternică asta cu <<roșu în gât>>”,  a scris Vlăduța Lupău, pe pagina personală de Instagram.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: ”O luăm razna. Este bătaie de joc” Vlăduța Lupău a răbufnit pe rețelele de socializare. Ce i s-a întâmplat artistei pe aeroport, în drum spre casă

Vladuța Lupău a fost nevoită să-și anuleze spectacolul de la Chișinău

Din nefericire, artista a fost nevoită să-și anuleze spectacolul de la Chișinău, după ce problemele de sănătate i-au pus capac. Vlăduța a făcut anunțul pe pagina sa personală de Instagram.

”Din motive de sănătate, nu ajung azi la spectacolul de la Chișinău. Ne vedem la următorul”,  a scris Vlăduța Lupău, pe pagina sa de Instagram, direct de pe patul de spital.

Citește și: Momente de cumpănă pentru Vlăduță Lupău! Artista, internată la Spitalul de Boli Infectionase din Cluj, și-a anulat spectacolele