”O luăm razna. Este bătaie de joc” Vlăduța Lupău a răbufnit pe rețelele de socializare. Ce i s-a întâmplat artistei pe aeroport, în drum spre casă

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 08 dec 2022, 13:42

Vlăduța Lupău a răbufnit pe rețelele de socializare

Sursa: Instagram Vladuta Lupau

Vlăduța Lupău a răbufnit pe internet. Artista a petrecut 7 ore pe aeroport, după ce avionul care trebuia să o ducă spre casă a avut întârziere.

Vlăduța Lupău a răbufnit pe rețele de socializare, după ce avionul care trebuia să o ducă la Cluj a avut întârziere. Cântăreața a petrecut 7 ore în aeroport. Este bine cunoscut faptul că artista și echipa sa sunt mai mereu pe drumuri, călătorind prin toată țara, dar și în străinătate, iar transportul pe cale aeriană este cea mai rapidă rută pentru ei, pentru a ajunge la timp la evenimentele la care sunt chemați.

Vlăduța Lupău: ”Suntem de 7 ore pe aeroport, să plecăm la Cluj, suntem ”pe picior de plecare”

Vlăduța Lupău își face meseria cu drag, însă, uneori, apar și neplăceri, exact cum s-a întâmplat și ieri, când a fost nevoită să stea 7 ore în aeroport, după ce avionul a avut întârziere. Artista are un program bine pus la punct, asta pentru că are acasă și un bebeluș de doar 4 luni, care o așteaptă cu nerăbdare.

Citește și: Vlăduța Lupău, mesajul cu care și-a îngrozit fanii: „Sunt aproape cheală”. Artista trece prin momente dificile

Prin ce schimbări trece Vlăduța Lupău de când a devenit mamă. Ce a făcut când a ajuns la Hollywood: „Locurile în care mergeam”

Vlăduța nu a mai rezistat și și-a arătat nemulțumirea față de compania aeriană pe rețele de socializare. Aceasta le-a transmis un mesaj de toată frumusețea, fiind vizibil iritată.

”Suntem de 7 ore pe aeroport, să plecăm la Cluj, suntem ”pe picior de plecare”.

Eu nu mai am răbdare, nu știu oamenii ăștia cum mai au. Este bătaie de joc! Pe lângă faptul că au ajuns cu trei ore după ora la care trebuia să plecăm, acum ne țin și de o oră în avion. Ne-au dat o apă plată și niște alune, am zis: ”Nu, mersi, sunt cu mașina”.  Sunt și copii, toată lumea este deja epuizată, nervoasă, cum să vă zic... o luăm razna și nimeni nu ne zice nimic, doar: ”scuzați-ne, mai stăm puțin”, cam atât.
Este bătaie de joc și cred că niciodată nu o să mai zbor cu ei. Deși zic că nu mai plec cu ei, tot plec că sunt nevoită și uite în ce hal e. Sute de oameni stăm la bătaia lor de joc”,
a spus, vizibil iritată, Vlăduța Lupău pe Instagram.

Citește și: Vlăduța Lupău, exasperată de o companie aeriană. A pus mâna pe telefon și a filmat tot ce se întâmplă în avion: "O luăm razna și nimeni nu ne zice nimic!"

 


Cookies