Vlăduța Lupău a născut pentru a doua oară! Vedeta a dezvăluit numele băiețelului: „Bine ai venit pe lumea asta, minune!”

Autor: Laura Macovei

Vlăduța Lupău a născut un băiețel perfect sănătos

Sursa: Insta

Vlăduța Lupău a născut pentru a doua oară un băiețel perfect sănătos și a dezvăluit și numele pe care îl va purta fratele lui Iair.

Vlăduța Lupău a dat naștere celui de-al doilea copil al său și l-a numit Isaia. Vedeta și Adi Rus sunt în culmea fericirii!

Citește și: Vlăduța Lupău a ales numele celui de-al doilea bebeluș! „Este din Biblie” Artista și Adi Rus au parte de o nouă binecuvântare

Vlăduța Lupău a născut. Mesajul emoționant transmis celui de-al doilea fiu al său

Vlăduța Lupău a surprins în fotografii cele mai emoționante momente: imaginile nașterii și a micuțului Isaia, cel de-al patrulea membru al familiei și fratele mai mic al lui Iair.

Alături de cele trei fotografii, Vlăduța i-a transmis un mesaj nou-născutului, mesaj plin de dragoste.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

„ISAIA

Bine ai venit pe lumea asta, minune!

Ai fost dorit și ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire! De fapt ai venit să o înmulțești toată iubirea care deja era în casa noastră. Să știi ca te așteaptă o lume minunată, minunată dacă tu vei fi bun cu ea… pentru ca Dumnezeu, cel care te-a zidit și te-a trimis în ea, îți dăruiește zile după suflet și după fapte.


O să aibă mama grijă, să înțelegi ca totul e cu voia Lui.

Până una alta, vom merge acasă, unde, o altă dragoste mare, să știi ca îți va fi mereu alaturi la bine și la rău toată viața, la fel ca mine și ca tatăl tău… cine?! Fratele tău minunat, IAIR care îți zic sincer te așteaptă să vă jucați cu mașinile și să-i duci avionul acela mare cu motor, elice si “aripe” cum îți tot zicea.


Îmi doresc și am să mă rog mereu să ai o viață ușoară și binecuvânta, dar știu ca nu te vor ocoli nici lacrimile, nici necazurile iar atunci îți promit ca eu voi fi mereu lângă tine și te voi învăța să te ROGI și să LUPȚI pentru bine și toate visurile tale.

Acum cand te-ai născut, știu ca eu sunt lumea ta și atât! Dar știu ca va veni și ziua-n care, cu orice îmbrățișare va fi un strop de îndepărtare.
Nu-i nimic, până atunci, de treci prin RAI de treci prin IAD te voi ocroti, te voi iubi cu același drag.


Și închei prin a-ți zice, la fel ca fratelui tău și anume că: îți fac cunoștință cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima. TE IUBESC!

Semnat, MAMA TA” a

fost mesajul postat de Vlăduța pe Instagram, alături de fotografiile emoționante.

View this post on Instagram

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)