Vlăduța Lupău a ales numele celui de-al doilea bebeluș! „Este din Biblie” Artista și Adi Rus au parte de o nouă binecuvântare

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 26 mar 2024, 19:55

Vlăduța Lupău a ales numele celui de-al doilea bebeluș: „Este din Biblie” Artista și Adi Rus au parte de o nouă binecuvântare

Sursa: Vlăduța Lupău Instagram

Vlăduța Lupău este în al nouălea cer, deoarece este însărcinată cu cel de-al doilea copilaș. După binecuvântarea cu primul copil, Iair, artista a făcut anunțul cel mare pe rețelele sociale.

La doar câteva zile de la uriașa veste conform căreia vedeta este din nou însărcinată, Vlăduța Lupău nu s-a putut abține și a dezvăluit care este numele celui de-al doilea copil.

Cum îl va chema pe cel de-al doilea copil al Vlăduței Lupău

De când a dat vestea cea mare, Vlăduța Lupău plutește de fericire. Fotografia emoționantă a stârnit la rândul ei un val de aprecieri și mesaje emoționante.

Se pare că Iair nu va rămâne singur, deoarece Vlăduța Lupău și Adi Rus au decis să mai aducă pe lume un prunc.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Artista a dezvăluit că băiețelul se va naște la începutul lunii iulie, iar în ceea ce privește prenumele, aceștia s-au gândit să fie unul din Biblie. 

„Ne-am gândit. Și este un nume din Biblie, să vedem cine o să își dea seama cum o să îl cheme. Doamne ajută să vină sănătos pe lume și atunci o să afle toată lumea cum îl va chema, dar poate cineva își va da seama”, a spus artista, în timpul unei emisiuni TV. 

Mesajul emoționant transmis de Vlăduța Lupău celui pe care îl poartă în pântece

Vlăduța Lupău a dat vestea cum că este pentru a doua oară însărcinată pe rețelele sociale, acolo unde fanii au rămas de-a dreptul șocați. Nimeni nu își explică cum vedeta a reușit să țină ascunsă burtica atât de mult timp. 

„O ființă mică… o să mă strige „mămică”.

O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu și va pune curând în viața noastră de familie.

Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener de joacă, de necazuri și bucurii, un partener sincer și loial pe viață!

În rugăciunile mele, mereu îi mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu de sănătate … iar de curând am îndrăznit să-i cer “Doamne dacă vreodată vei mai binecuvânta casa noastră și familia cu un copil, aș vrea să

fie cat mai curând ca să crească împreună cu Iair” și iată că…la fel ca de fiecare dată El mi-a ascultat rugăciunea. Ce mare binecuvântare!

Așadar minune care vei veni în viața noastră, vreau să știi că mami, tati și frățiorul tău te așteptăm iar iubirea noastră se va înmulți nu se va împărți.

Ce mai vreau să știi și ce i-am spus și fratelui tău …nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața
să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă!
Te iubesc minune, cu drag mami!” a fost mesajul emoționant postat de Vlăduța Lupău, în momentul în care a dat vestea cea mare.