Vlad Voiculescu rupe tăcerea! Fostul ministru al Sănătății a dezvăluit că există o diferență incredibilă între ”numărul real de morți și cel raportat”

,
Vlad Voiculescu, dezvăluiri incredibile
Vlad Voiculescu rupe tăcerea[Sursa foto: Facebook]

Vlad Voiculescu a declarat vineri, 16 aprilie, că va stârni un mare scandal. Fostul ministru al Sănătății a precizat în conferința de presă de la finalul mandatului că există o discrepanță semnificativă între numărul real al deceselor și cel raportat.


In articol:

Vlad Voiculescu rupe tăcerea după ce a fost demis din funcția de ministru al Sănătății. Acesta a dezvăluit că se va stârni un scandal imens după declarațiile pe care le-a făcut la finalul mandatului când a precizat că există o diferență fundamentală între numărul real al deceselor și cel raportat.

Vlad Voiculescu dă cărțile pe față după ce a fost demis 

Fostul ministru al Sănătății a precizat în conferința de presă că în urma investigației pe care a făcut-o există o discrepanță fundamentală între numerele reale și cele raportate.

Vlad Voiculescu, dezvăluiri incredibile
Vlad Voiculescu, declarații fără precedent[Sursa foto: Facebook]

”Îl rog pe domnul ministru interimar să revadă metodologia făcută sub conducerea partidului dumisale anul trecut, cu privire la raportarea deceselor din spitalele COVID-19. Nu aș vrea să arunc numere pentru că nu am reușit să documentăm acest lucru, dar investigația noastră ne arată că există diferențe fundamentale înre numerele reale și cele raportate”, a declarat Vlad Voiculescu.

Totodată, Vlad Voiculescu i-a transmis un mesaj și lui Florin Cîțu. Fostul ministru al Sănătății a precizat că dacă tot există un ministru interimar care cunoaște istoria anului trecut, să fie atent la situația din Unifarm.

”A primit prin ordonanță de urgență anul trecut 1,2 miliarde. Este una dintre companiile în pericol de dispariție ale statului român, este unul dintre marile furturi, marile jafuri ale pandemiei, cel mai mare cu siguranță. Ar fi bine dacă în acest interimat aceste două lucruri ar fi clarificate, mai ales cele legate direct de partidul care îl susține pe domnul premier și sunt direct legate de ceea ce s-a întâmplat în guvernarea anului trecut”, a

completat Voiculescu.

Vlad Voiculescu, dezvăluiri incredibile
Vlad Voiculescu dă cărțile pe față după revocarea din functia de ministru al Sănătății[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Anunțul momentului! Premierul Forin Cîțu nu ia în calcul demisia dacă USR-PLUS își retrage sprijinul: ”Guvernarea continuă. Avem de guvernat într-o situaţie dificilă”

Vlad Voiculescu, demis din funcția de ministru al Sănătății

Florin Cîțu l-a demis pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și pe secretarul de stat, Andreea Moldovan,  miercuri, 14 aprilie. Astfel, premierul l-a propus pe Dan Barna ca ministru interimar al Sănătății, însă acesta a refuzat și totodată, USR-PLUS își retrage sprijinul din această coaliție. Premierul i-a făcut o nouă propunere lui Klaus Iohannis, iar acesta a acceptat-o. Florin Cîțu a preluat interimatul Ministerului Sănătății. Președintele a semnat documentul prin care premierul devine ministru interimar al Ministerului Sănătății.

Citeste si: Florin Cîțu, prima decizie din poziția de ministru interimar al Sănătății! Ce schimbări a făcut premierul

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un arhitect spulberă mitul vieţii de 5 stele de la Cluj: „Trăim într-o sărăcie generalizată”

Florin Cîțu, prima decizie din poziția de ministru interimar al Sănătății! Ce schimbări a făcut premierul

Video| Fostul avocat al lui Trump, Rudy Giuliani: 'Începem să trăim într-un stat fascist'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Florin Cîțu, replică tranșantă pentru Dan Barna, după ce i s-a reproșat eșecul campaniei de vaccinare anti-COVID-19!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies