Viviana Sposub și George Burcea, totul despre planurile de nuntă! Frumoasa brunetă a făcut dezvăluiri incendiare: „Normal că mi-aș dori să mă căsătoresc”

Author: Lavinia Medrea

Viviana Sposub și George Burcea, totul despre planurile de nuntă! Frumoasa brunetă a făcut dezvăluiri incendiare: „Normal că mi-aș dori să mă căsătoresc”

Sursa: Instagram Viviana Sposub

Viviana Sposub, moderatoarea matinalului „Dimineața cu noi” difuzat pe Kanal D, a vorbit despre ce planuri de viață are cu iubitul ei, George Burcea. Iată când vor face pasul cel mare!

Viviana Sposub și George Burcea sunt împreună de doi

ani și se declară extrem de fericiți. Relația dintre ei este foarte serioasă și, din fericire, au formula perfectă cu ajutorul căreia nu se despart, chiar dacă trec prin momente dificile uneori, ca orice cuplu.

Când se vor căsători Viviana Sposub și George Burcea

Frumoasa brunetă a declarat că iubitul ei, George Burcea, este bărbatul perfect pentru ea.

L-a descris ca fiind un om răbdător, implicat, care ar ajuta-o cu orice, oricând.

„Eu îmi arunc șosete, chiloți, tot arunc alandala! E foarte atent, nu-mi zice nimic, le strânge, spală, George este bărbatul perfect, deși imaginea publică nu a fost pe măsură! Probabil și el mă laudă la fel de tare, pentru că noi ne-am potrivit.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Citeste si: Viviana Sposub, detalii uluitoare din culisele poveștii sale de dragoste cu George Burcea, la Dimineața cu noi! „Dacă te iubește nu are cum să nu te respecte” Iată care sunt ingredientele secrete pentru o relație perfectă!

Ne-am văzut, ne-am plăcut, ce rămâne de făcut?  Știi că eu l-am pupat prima dată? Eu am făcut primul pas, îmi trimitea niște semnale, dar nu știam exact! L-am

luat, l-am pupat și aia a fost! Aia e ziua noastră aniversară, ziua în care l-am pupat. Și în curând facem doi ani!”, a mărturisit Viviana Sposub, potrivit Cancan.

Prăjitură cu iaurt, rețeta speciala a Patriziei Paglieri, la Dimineața cu noi, 22 iulie 2022. Un desert light și ușor de preparat

De ce nu s-au căsătorit până acum Viviana Sposub și George Burcea

Cu toate c sunt împreună de aproape doi ani, Viviana a declarat că nu se gândește, momentan, la nuntă, chiar dacă se vede mireasă într-o bună zi. Vedeta Kanal D este de părere că are suficient timp atât pentru nuntă, cât și pentru copii.

Citeste si: Ce se întâmplă, de fapt, între George Burcea și Viviana Sposub. Secretul relației lor. Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva

„Normal că, iubind pe cineva, că îl iubesc foarte mult, normal că mi-aș dori să mă căsătoresc, dar nu vreau să grăbesc lucrurile! Mai ales că a avut și toată situațiunea asta pe care a trebuit să o rezolve și am zis că n-are rost să ne grăbim, că tot împreună suntem. La fel și cu copiii, când vrea Domnul, mai încolo. Eu îmi doream copii de pe la 20 de ani, atunci nu aveam cu cine. Și îmi doream mulți copii, vreo cinci. De când sunt cu George și văd cum e viața de părinte și petrec timp cu cele mici, îmi dau seama că e o responsabilitate foarte mare, viața ta se învârte în jurul copiilor! Și probabil o să mai aștept câțiva ani!”,  a declarat Viviana Sposub.

 


Șansa celor cinci copilași de a învăța în școala cât o cămăruță este învățătoarea Maria Ștefănuț, care urcă dealul în fiecare zi, indiferent de vreme.