Viviana Sposub este însărcinată? Concurenta a spus adevărul! Noi intrigi și replici acide în ediția de miercuri a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la ora 22:30

,

O nouă ediție incendiară „Bravo, ai stil! Celebrities” are loc miercuri, 15 decembrie, la Kanal D.


In articol:

Editia de miercuri a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities se anunță una incendiară! Viviana Sposub face declarații neașteptate. Concurenta face noi declarații despre sarcină.

Citeste si: Gala cu hohote de plâns la Bravo, ai stil! Celebrities. Ilinca Vandici a făcut anunțul. Ce se întâmplă cu Anda Adam în competiție

Viviana Sposub a spus adevărul despre sarcină

Prima ediție a acestei noi săptămâni a  emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, va aduce în atenția publicului momente surprinzătoare.

Viviana Sposub îi lasă pe jurații și concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” cu un mare semn de întrebare după ce spune că este însărcinată.

În cadrul ediției de miercuri, llinca Vandici o întreabă pe Viviana dacă este însărcinată, iar concurenta nu ezită și spune "DA!"

Celor trei jurați, Raluca Badulescu, Maurice Munteanu si Tibi Clenci, nu le vine să creadă.

"Se întâmplă pe bune?", o întreabă Tibi Clenci.

Pe de altă parte, în rândul concurentelor se vor isca noi tensiuni atât în culise, acolo unde apar tot felul de discuții, cât și în platou, deoarece presiunea care începe să apese pe umerii celebrităților este din ce în ce mai mare.

Citeste si: Viviana Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities, primele detalii despre sarcină: "Vă puteți aștepta oricând la surprize!"

Miercuri, 15 decembrie, are loc o nouă ediție „Bravo, ai stil! Celebrities”, în care conflictele nu dispar. Concurentele aflate în cursa pentru marele premiu vor intra din nou în conflict. 

Viviana Sposub și Ruxi vor ajunge din nou la un schimb de replici aprige și usturătoare. Cele două concurente se vor acuza reciproc.

Viviana:" Ce este greșit în felul în care mă exprim?"

Ruxi:  "Avem aici o noua Mădălina Pamfile."

În ediția de miercuri, de la ora 22:30, concurentele rămase în competiție se vor întrece în ținute spectaculoase, sexy și cu care vor încerca să atragă toate privirile și să obțină steluțe din partea celor trei jurați.

Aflati ce e va intampla miercuri, într-o nouă ediție a competiției Bravo, ai stil! Celebrities, de la 22:30, la Kanal D!

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Părinţi români amendaţi în Germania pentru că au luat copilul în călătorie, deşi în România nu e vacanţă şcolară

Nicoleta Dragne, foc si para pe Viviana Sposub la Bravo, ai stil! Celebrities:"Nu m-ati vazut niciodata rea si nu va doresc. In platou se comporta ca un catel dresat si...

E alertă maximă printre cei care dețin o mașină Ford: 39.000 de modele ar putea lua foc; în total 350.000 de vehicule au fost chemate la dealeri

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Viviana Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities, primele detalii despre sarcină: "Vă puteți aștepta oricând la surprize!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies