Gala cu hohote de plâns la Bravo, ai stil! Celebrities. Ilinca Vandici a făcut anunțul. Ce se întâmplă cu Anda Adam în competiție

,
Ilinca Vandici a facut anuntul la Bravo, ai stil! Celebrities

Ce anunt a facut Ilinca Vandici la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ilinca Vandici a facut un nou anunt neasteptat in cadrul Galei cu numarul 14 de la Bravo, ai stil! Celebrities.


In articol:

Gala de sâmbăta seara a competiției Bravo, ai stil! Celebrities este plina de surprize și unele cu totul neașteptate. Pe lângă show-ul, momentele și dialogurile sau conflictele dintre concurente, prezentatoarea TV, Ilinca Vandici a mai avut de făcut un anunț foarte important: "Am un anunț foarte important de făcut pentru toață lumea!"

Citeste si: Anda Adam, apariție total ieșită din comun la Bravo, ai stil! Celebrities. Jurații, lăsați cu gura căscată de momentul cântăreței

Bravo, ai stil! Celebrities. Ce se intampla cu Anda Adam in cadrul competitiei

Anda Adam, anuntul la Bravo, ai stil! Celebrities

Ce anunt a facut Anda Adam in Gala cu numarul 14 la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cea adus în prim plan este Anda Adam care o strânge în brațe pe Ilinca Vandici și vizibil emoționată reușește să spună câteva cuvinte: "A fost o reala placere pentru mine să împart acest platou cu voi toți!"

Ilinca Vandici, anuntul neasteptat la Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Viviana Sposub de la Bravo, ai stil! Celebrities, primele detalii despre sarcină: "Vă puteți aștepta oricând la surprize!"

Cu siguranță, telespectatorii fideli ai competiției Bravo, ai stil! Celebrities așteaptă cu înfrigurare să vadă deznodământul Galei cu numărul 14.  Și aceasta Gala este presărată cu discuții înflăcărate intre concurente, iar Nicoleta Dragne are din nou câteva replici ascuțite: "Încerci să fii iar obraznica, nu?!"

Raluca Dumitru, in hohote de plans la Bravo, ai stil! Celebrities

Ce se intampla cu Anda Adam la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Toate concurentele aflate în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” visează la marele premiu și la titlul de cea mai stilată femeie din România, astfel că lupta începe să fie din ce în ce mai strânsă. Vedetele care au acceptat provocarea „Bravo, ai stil! Celebrities” au în minte strategii și fac eforturi pentru a-i impresiona pe jurați.

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” este cel mai îndrăgit show dedicat modei, iar vedetele rămase în competiție se luptă pentru a demonstra că știu foarte multe lucruri despre stil. Show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities” poate fi urmărit de miercuri până vineri, de la ora 22:30, iar sâmbăta, emoțiile sunt la cote înalte, având în vedere că în această zi este organizată gala „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la ora 22:00.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Aer în loc de combustibil la benzinărie: „Ia uite cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă“ VIDEO

Marisa Paloma, primele detalii despre cum a decurs nașterea: "Nu credeam că o recuperare este atât de dificilă, nici nu m-am interesat pentru că nu aveam asta în plan"

Efect de domino: Criza energetică din Europa începe să se resimtă şi asupra alimentelor

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Fiul lui Tibi Clenci, Tudor Anghel, are o preferată la Bravo, ai stil! Celebrities. Cine este concurenta care i-a furat inima puștiului

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies