Anda Adam, apariție total ieșită din comun la Bravo, ai stil! Celebrities. Jurații, lăsați cu gura căscată de momentul cântăreței

Author: Alice Popescu
Actualizat: 08 sep 2022, 04:45

Anda Adam in pielea lui Peggy Bundy la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Anda Adam a reusit sa ii lasa fara suflare pe juratii Bravo, ai stil! Celebrities cu aparitia din aceasta seara din cadrul emisiunii.

Anda Adam a venit nu doar cu o ținută total neașteptată, ci cu un moment pe cât de amuzant pe atât de ofertant din punct de vedere stilistic.

Concurenta a interpretat-o pe celebra Peggy Bundy, personaj dintr-un îndrăgit sitcom al anilor '90 de care țoață lumea își amintește cu zâmbetul pe buze. Cântăreață a interpretat-o atât de bine încât jurații au fost de acord că apariția ei a fost una memorabila, iar coafura a fost una de zile mari. Gesturile, ținută, accesoriile, mimica și discursul au fost redate la scara 1:1 în ce privește celebrul personaj. 

Citeste si: Cum a dormit George Burcea două luni în fața blocului în care stătea Viviana Sposub. Actorul a povestit totul cu lux de amănunte

Anda Adam, tinuta si moment senzational la Bravo, ai stil! Celebrities

Anda Adam: "Aveți grija ce spuneți că de Crăciun putem să trimitem și cu steluță, dar la noi vă fi cu tigaia.

Arma mea în aceasta seara, asul meu din mânecă este tigaia. Când nu gătesc, o pot folosi și așa..."

Maurice Munteanu: "este un look care te prinde fantastic. Nu stiu ce presupune asta pe un par real, dar aș aborda acest look constant, culoare te prinde fantastic. E un ceva surprinzător, mai cu seama datorita parului, dar mi se pare cel mai reușit look din seara asta!"

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Anda Adam: "În genul asta de ținută, mă simt în largul meu. Am vrut să țin cont de spusele juriului și să aplic!

Raluca Badulescu: "Mă înclin, Peg Bundy este una din idolițele mele. Ai interpretat-o divin. Eu nu am nici tigăi acasă. Ai parul superb, ești divinissima."

Cine este și cum arată fostul soț al Andei Adam. De ce a fost condamnat acesta la închisoare

Anda Adam a reusit sa o interpreteze magistral pe Peggy Bundy in platoul Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Adina Halas i-a dat de gol pe Viviana Sposub și iubitul ei, George Burcea! Concurenta Bravo, ai stil! Celebrities l-a rugat, de față cu toată lumea, să îi cumpere lubrifiant

Anda a recunoscut că nu prea avea încredere în look-ul ei, mai ales că nu știa daca este o ținută apreciata, însă a încercat deoarece la Bravo, ai stil! Celebrities este despre metamoforfoza și iată că a reușit o apariție de trei steluțe. 

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies