Suferința din spatele succesului! Amna și Adina Halas au avut parte de aceeași dramă:"Mă pun în locul copilului și încep să plâng"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 11 dec 2021, 00:30

Adina Halas si Amna, cu ochii in lacrimi la Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Amna si-a deschis sufletul dupa jurizarea din aceasta seara de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Amna a dezvăluit una din cele mai mari suferințe pe care și le-a exprimat unde altundeva decât în muzica.

Cântăreață a dezvăluit că piesa pe care a defilat este una care îi exprima toate trăirile de femeie care a suferit într-un anumit moment al vieții:"Este o piesa scrisa din foarte multa durere pe care am strâns-o în ultimii ani, foarte multa durere. Mă bucur că pot fi transparenta cu viață mea prin muzica. Fiecare femeie că să evolueze, trebuie să strângă durere. Trecem prin diverse etape ale vieții, dar scriem muzica frumos.

Citeste si: Dialog halucinant între Viviana Sposub și Nicoleta Dragne: "Ar trebui să vă uitați la comportamentul vostru și de ce anumiți oameni vă dau anumite mesaje!"

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Amna, mama singura dupa separarea de sotul ei. Declaratii dureroase ale concurentei Bravo, ai stil! Celebrities

Amna a mai recunoscut în cadrul aceleiași ediții Bravo, ai stil! Celebrities că este o mama singura:"Da, dar am ajutorul părinților mei care stau lângă mine și Slava Cerului, fară ei, cariera mea nu ar mai fi avut loc, categoric. Nu am alt sprijin, prietenii, dar nu mulți. Cred că știm cu toii, persoanele expuse nu au foarte mulți prieteni. Aparent, ești ok cu țoață lumea, dar când într-adevăr iți este greu cu adevărat, sunt puțin oameni.

Când am făcut până, a răspuns soțul unei prietene și atât...Sunt niste momente în viață când na, trebuie să apelezi. Siuntem recunoscători pentru tot ce avem..."

Ce ținută a ales Ruxi pentru marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”. Rochia cu care a atras toate privirile

Adina Halas nu si-a mai putut stapani lacrimile la Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Imagini cu Emily Burghelea de pe patul de spital! Vedeta a ajuns de urgență la spital și a fost pusă pe perfuzii

Adina Halas, auzind povestea Amnei, nu a mai rezistat și izbucnit în lacrimi amintindu-și de propria drama, copil fiind și traindu-și copilăria cu părinții despărțiți."Din poziția copilului și probabil asta...este incredibil! Rezonez și știi că rezonez, sunt foarte sensibila la subiectul asta. Mă pun în locul acelui copil și ajung să plâng că o maimuța la televizor din nou. Sunt lucruri pe care le-a vindecat, dar sunt niste reminiscențe, dar empatizez și mă pun în locul acelui copil. Părinții mei s-au despărțit când aveam 3 ani, a fost o perioada foarte dureroasa. Eram copil, nu discutam despre absenta tatălui meu, nu am arătat asta, dar crescând am realizat că adult că acolo au rămas niste sechele."

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies