Virginia și Patrick, blocați în camera roșie? Robi va fierbe! „E supărat pe Virginia și pe mine!” Aflați ce reacții se vor stârni în platou, marți, 25 iunie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 iun 2024, 23:38
video Foto(5)

Virginia și Patrick, în camera roșie! Robi nu va privi cu ochi buni ceea ce se va întâmpla! Aflați ce reacții uluitoare se vor declanșa în Casa iubirii, marți, 25 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare zi de noi momente de senzație, de întâlniri neașteptate în camera roșie, dar și de multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni cumplite declanșate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor puternice. După ce în ediția precedentă Casa iubirii a fost zguduită de un scandal teribil iscat între Antoni și Bogdan, care ar fi putut să degenereze într-un conflict aprig, în ediția de marți, Virginia și Patrick vor fi luați în colimator de Robi, care se va arată din nou gelos.

Virginia și Patrick, blocați în camera roșie? Robi va fierbe

În ediția de marți, 25 iunie 2024, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată deoarece Robi se va enerva cumplit în momentul în care va află că Virginia se află în camera roșie alături de Patrick. Mai mult decât atât, concurentul se va enerva și mai mult în clipă în care Sebastian va spune că Virginia și Patrick s-au blocat în camera roșie.

Citește și: Scandal uriaș între Antoni și Bogdan! „Mi s-a părut că se pune în fața mea să mă intimideze!” Iată ce replici acide și-au spus cei doi concurenți și cum a reacționat Rebecca

Sebastian: Vedeți poate s-au blocat oamenii în camera roșie! Ce se întâmplă acolo!

Rebecca: Robi, ești liniștit?!

Robi: Rebecca, tu cum crezi că sunt? Sincer vorbind, real!

Rebecca: Tânăr și neliniștit!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Virginia și Patrick, în camera roșie! Robi nu va privi cu ochi buni ceea ce se va întâmpla

În tot acest timp, Patrick va încerca să o convingă pe Virginia să meargă în casa fetelor și să îl recomande fetei pe care el și-ar dori să o cunoască și să se apropie. Vizibil uimită de propunerea lui Patrick, concurenta se va arăta destul de încântată.

Citește și: Antoni a rămas confuz după reacțiile explozive ale Rebeccăi: „Nu înțeleg ce se întâmplă, nu înțeleg cum o să se rezolve” Rebecca nu are o explicație pentru comportamentul ei

Patrick: Vreau să mergem la fata pe care doresc să o cunosc acum și să faci în așa fel încât să mă recomanzi!

Virginia: Deci să fiu eu un fel de tu, în relația mea cu Robi!

Patrick: Aceea fiind?

Virginia: Alexandra!?

Patrick: Exact!

 


Astăzi, 22 iulie, este ziua de naștere a Juliei, care a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani. Cu această ocazie specială, prietenii și fanii ei nu au întârziat să îi transmită „La mulți ani!”.