Antoni a rămas confuz după reacțiile explozive ale Rebeccăi: „Nu înțeleg ce se întâmplă, nu înțeleg cum o să se rezolve” Rebecca nu are o explicație pentru comportamentul ei

Autor: Laura Macovei

Antoni a rămas confuz după reacțiile explozive ale Rebeccăi: „Nu înțeleg ce se întâmplă, nu înțeleg cum o să se rezolve” Rebecca nu are o explicație pentru comportamentul ei

Sursa: Kanal D

Antoni nu înțelege de ce Rebecca a izbucnit nervos în urma camerei sale roșii cu Ștefania. Gelozia ar fi pus stăpânire pe concurentă.

Antoni simte că Rebecca dă mai rău cu bâta-n baltă și nu înțelege cum a ajuns în mijlocul unui scandal de proporții fără să facă nimic. Totul s-a petrecut după camera roșie a lui Antoni cu Ștefania, când Rebecca nu și-a putut stăpâni emoțiile ce conduceau spre o gelozie nejustificată.

Concurenții sar în apărarea lui Antoni

Antoni nu găsește răspuns în a justifica reacția Rebeccăi, iar în tot acest timp concurenta aruncă vina pe el.

Antoni: Sunt confuz. Mă gândesc la toată situația, nu înțeleg ce se întâmplă, nu înțeleg cum o să se rezolve.

Rebecca: Păi tu ieri, în Gală, ai zis niște chestii care m-au deranjat. Le mai păstrezi sau le-ai zis la nervi?

Antoni: Deci eu am greșit.

Rebecca: Nu am zis că tu ai greșit.

Patrick: Dar care au fost chestiile, Rebecca, dacă mai ții minte?

Rebecca: Ai zis tu la un moment dat, Antoni, că te-ai grăbit și că poate mai bine nu continuai.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Cât au plătit Tavi Clonda și Gabriela Cristea pentru o cursă de la aeroport la Paris? „Tavi a insistat să nu lăum mașină. Ne-a costat ceva aventura asta de la aeroport până la hotel.”

Robi: Nu a zis așa, a zis că poate s-a grăbit în luarea deciziilor.

Antoni: M-a întrebat doamna Andreea ce simt și am zis că mă gândesc că poate am greșit. M-am regăsit în ditamai scandalul, într-o situație în care eu n-am făcut absolut nimic și n-am vrut sub nicio formă să se ajungă aici.

Unde consideră Antoni că Rebecca a greșit cel mai tare

Virginia: Antoni, cu ce consideri că a greșit Rebecca și cu ce consideri că ai greșit tu, dacă ai greșit?

Antoni: Eu am vorbit foarte mult cu Rebecca, i-am spus că am mai avut o situație în care ea și-a tras niște concluzii fără să vorbească cu mine mai întâi. Înțeleg că reacționezi la nervi, dar măcar nu arunca vorbe, pentru că sunt dureroase.

Poate o greșeală de a mea ar fi faptul că sunt orgolios și că uneori prefer să mă pun pe mine în față, în niște momente tensionate.

Citește și: Gagea, deranjat de interacțiunile Alexandrei cu Patrick și Bogdan. Ce și-au reproșat cei doi foști iubiți în gală: „M-ai putea pierde în orice moment”

Rebecca: Nu am o explicație pentru care să fi reacționat așa ieri. Pur și simplu am avut răbufnirea respectivă. Nu am vrut în niciun caz să mă cert iar cu tine.

Întregul moment cu discuția celor doi poate fi urmărit aici:

 


Rebecca, Gagea și Julia au avut parte de mai multe surprize cu ocazia zilei lor de naștere. Rebecca a împlinit 23 de ani, Gagea 24, iar Julia 30.