Gestul făcut de Ștefania la o săptămână după descalificarea lui Cosmin! Fostul concurent din „Casa iubirii” a rămas fără cuvinte

Autor: Diana Ghita

Ștefania a făcut un gest frumos pentru Cosmin

Sursa: Instagram Ștefania Cărăușu

Duminică Ștefania a postat o fotografie prin care a uimit pe toată lumea din online, inclusiv pe Cosmin. Aceasta s-a afișat într-o ipostază surprinzătoare după ce a fost cu Antoni în camera roșie.

Ștefania a apărut recent în mediul online îmbrăcată cu tricoul pe care l-a primit de la Cosmin când încă era în „Casa iubirii”. În urmă cu o săptămână, acesta a fost descalificat din emisiune, din cauza încălcării regulamentului.

Ce a făcut Ștefania la o săptămână după descalificarea lui Cosmin 

Deși iubitul ei nu mai este în competiție, Ștefania nu și-a îndreptat atenția spre un alt băiat, ba din contră, a anunțat că dorește să iasă din concurs pentru a-și continua povestea de dragoste alături de Cosmin.

Se pare că tânăra nu și-a dovedit iubirea față de partenerul ei numai prin vorbe, ci și prin fapte, întrucât, duminică, a postat o fotografie în care se poate observa că era îmbrăcată cu tricoul primit de la el, pe vremea când încă era în „Casa iubirii”. 

Citește și: Ștefania, decizie neașteptată în privința lui Cosmin. Ce vrea să facă concurenta din „Casa iubirii”: „Îmi doresc să-mi urmez inima”

Prin acest gest, Ștefania a dat de înțeles că încă se gândește la Cosmin și că sentimentele ei față de el au rămas neschimbate. Ba mai mult, blondina a vrut să arate că nu este nimic între ea și Antoni, în ciuda faptului că a fost trimis să se vadă cu ea în camera roșie, în ediția de sâmbătă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

Ștefania a fost cu Antoni în camera roșie

După ce respectiva poză cu concurenta a apărut pe rețelele sociale, Cosmin a postat-o imediat pe Instastory, foarte bucuros că iubita lui încă poartă cadoul de la el și că nu l-a uitat. Lângă fotografia cu Ștefania, acesta a atașat un sticker cu inimioară, pe care scria: „My queen” (trad. Regina mea).

Însă, cu toate acestea, Rebecca este geloasă pe Ștefania și pe Antoni, pentru camera roșie pe care au avut-o, întrucât a observat anumite priviri din partea iubitului ei. De asemenea, faptul că blondina a venit în casa băieților după întâlnire a deranjat-o și mai mult pe brunetă.

Citește și: Cosmin a ajuns pe mâinile medicilor, la scurt timp după descalificarea din „Casa iubirii”! În ce stare se află fostul concurent în aceste momente: „Îl durea”

„Atâta timp cât a fost chemat în camera roșie, atâta timp cât știe că eu o să văd, nu ar trebuie să mai dea după curs la alte discuții sau să se joace. Dar nu vă mai băgați. Dacă eu nu vreau, nu vreau și punct. Dacă știi că o să văd o chestie care să mă deranjeze, după nu continui să faci și altele. Putea să nu stea la biliard atunci”,  a

spus Rebecca, în ediția de sâmbătă.