Viorica Dancila, reactie dura despre autonomia "Tinutului Secuiesc": "Este un afront la adresa suveranitatii statului roman"

,

Ieri a trecut de Camera Deputaților, prin adoptare tacită, un proiect legislativ privind autonomia ”Ținutului Secuiesc”. Viorica Dăncilă a reacționat dur, atrăgând atenția asupra pericolului acestui proiect.

Adoptarea chiar și tacită a unei propuneri legislative de o asemenea gravitate nu arată doar o totală lipsă de profesionalism, ci și inconștiență politică”

Ieri a trecut de Camera Deputaților, prin adoptare tacită, un proiect legislativ privind autonomia ”Ținutului Secuiesc”. Viorica Dăncilă a reacționat dur, atrăgând atenția asupra pericolului acestui proiect.

Adoptarea tacită a proiectului de lege care acordă autonomie așa-zisului Ținut Secuiesc este o chestiune extrem de gravă, din toate punctele de vedere”, a spus Dăncilă, subliniind că ”Este un afront la adresa suveranității statului român”.

Fostul premier atrage atenția că nicio epidemie, nicio izolare ”nu poate justifica o astfel de scăpare de procedură”.

Adoptarea chiar și tacită a unei propuneri legislative de o asemenea gravitate nu arată doar o totală lipsă de profesionalism, ci și inconștiență politică”, a declarat Dăncilă, ”Senatul e acum dator să repare această oribilă greșeală”.

Citeste si: Autonomia Ținutului Secuiesc, adoptată tacit de Camera Deputaților. Ce prevede proiectul

Citeste si: Iohannis: 15 mai nu înseamnă reîntoarcerea la normalitatea pe care am cunoscut-o

Citeste si: Somajul tehnic nu va mai fi acordat, dupa 15 mai. Ce spune ministrul Muncii despre somajul tehnic

 

 

 

 

Citește și:

Ce TRAGEDIE! Gabriel Cotabiţă e în doliu! A murit în această dimineaţă! "Drum lin! Eu nu te voi uita niciodată..."

USR dezvăluie veniturile nababilor de la ASF: doar din salarii încasează peste 10.000 de euro lunar

Somajul tehnic. Unde se depun de la 1 mai actele pentru somaj tehnic. Anuntul Ministerului Muncii

Actorul indian Irrfan Khan a murit

Live Stream Online Puterea dragostei - Editia de joi, 29 octombrie - Prima parte - VIDEO. Gelozia Andradei atinge apogeul si se isca o cearta puternica intre ea si rivala ei,...


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies