Viorela de la "Puterea dragostei" a primit de la soț cel mai frumos cadou și l-a arătat tuturor! Cum a reacționat Ștefan

Duminică, cu ocazia Floriilor, fosta concurentă de la "Puterea dragostei", Viorela, a primit de la Ștefan un cadou cu totul special.

Actualul soț al Viorelei, și el fost participant în show-ul matrimonial difuzat pe Kanal D, i-a dăruit tinerei un superb trandafir albastru într-un clopot din sticlă, asemănător cu cel din povestea "Frumoasa și bestia".

Citeste si: Larisa și Adrian, durere în suflete și regrete! Ce s-a întâmplat între ei după plecarea lui din casa "Puterea dragostei"

Viorela și Ștefan s-au cunoscut în casa "Puterea dragostei", s-au îndrăgostit unul de celălalt și s-au cuplat. La scut timp după ce Ștefan a fost eliminat din emisiune, Viorela a decis să se descalifice pentru că nu mai suporta să stea departe de iubitul ei. Viorela și Ștefan au decis să își continue povestea de dragoste și s-au căsătorit.

Citeste si: Ce relație e între Raffa de la "Puterea dragostei" și cântăreața Ruby. Poza vorbește de la sine

Mândră de cadoul primit, Viorela le-a arătat tuturor pe Instagram o fotografie cu trandafirul în dreptul căruia a lăsat un mesaj frumos de dragoste: "Mulțumesc soțiorul meu ! ❤ Te iubesc 💙"

Ștefan nu a ezitat să îi răspundă, spunându-i că o iubește și el.

Iată trandafirul primit de Viorela:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies