Ce relație e între Raffa de la "Puterea dragostei" și cântăreața Ruby. Poza vorbește de la sine

Încă de la bun început, Raffa a recunoscut că a intrat în casa “Puterea dragostei” pentru Mary.

Tânărul a făcut o pasiune pentru frumoasa concurentă și a decis să o cunoască mai bine și să ajungă la inima ei cât mai curând.

Citeste si: Video Cum s-a filmat Larisa de la "Puterea dragostei" cu Adrian, Jador și Mocanu. Nu se gândea nimeni că poate face asta

Mary a fost flatată de intenția tânărului și, pentru că tot nu a reușit să își găsească un partener potrivit dintre toți cei care au venit în casă, a decis că este momentul oportun pentru atabili o legătură mai complex cu Raffa și i-a dat o șansă.

Citeste si: Surpriza Roxanei de la "Puterea dragostei" pentru bărbatul special din viața ei. Cum a reacționat Bogdan Mocanu

Cei doi par să se înțeleagă de minune și formează un cuplu frumos.

Până să intre în casa iubirii, Raffa lucra în Italia ca însoțitor de zbor și, astfel, obișnuia să călătorească des prin fel de fel de locuri. Așa a ajuns să o întâlnească pe frumoasa cântăreață Ruby, alături de care s-a fotografiat pentru a le arăta tuturor acest lucru. Ce-i drept, nu dai în fiecare zi, din întâmplare, prin magazine de o asemenea prezență încântătoare. În dreptul pozei, Raffa a scris un mesaj în care spune despre celebra artistă că este "sora" lui, lucru care ne duce cu gândul că ei se cunosc de mult timp și că nu a fost prima lor întâlnire, ci doar o revedere.

Citeste si: Foto Andreea Mantea, schimbare radicală de look! "Wow, ce SEXY ești!" Toți au ramas cu gurile căscate!

Iată-i pe cei doi:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate