Larisa și Adrian, durere în suflete și regrete! Ce s-a întâmplat între ei după plecarea lui din casa "Puterea dragostei"

Controversatul Adrian de la “Puterea dragostei” a părăsit emisiunea în gala de sâmbătă, în urma voturilor publicului.

Pus mereu pe șotii și mai relaxat în ultimele săptămâni de când iubirea vieții lui, Larisa, s-a întors în casa iubirii, Adrian nu s-ar fi gândit nicio clipă la o posibilă eliminare. Dar se pare că lucrurile nu au fost cum se așteșta și a trebuit să părăseasca show-ul matrimonial.

Citeste si: Ce relație e între Raffa de la "Puterea dragostei" și cântăreața Ruby. Poza vorbește de la sine

Momentul eliminării a fost extrem de dureros pentru el și pentru Larisa, aceștia fiind nevoiți să stea din nou despărțiți. Dar asta nu înseamnă că relația lor se va termina sau că flacăra iubirii lor se va domoli.

Citeste si: Roxana de la "Puterea dragostei", poză indecentă cu tatăl său! Fanii, indignați. "Ce pervers! Ți-a pus mâna pe..."

De curând, Adrian a postat pe retelele de socializare un mesaj pe cât de frumos, pe atât de melancolic, prin care își exprima dragostea nestăvilită față de Larisa, dar și regretul că nu mai poate fi lângă ea clipă de clipă.

„Când plecam unul de lângă celălalt nu ni se părea că ne despărţim, ci că mergem să ne aşteptăm altundeva.” — Cesare Pavese -TE IUBESC – este mesajul scris de Adrian, pe profilul său de Instagram, în dreptul unei fotografii cu el și Larisa.

Tânăra, și ea îndrăgostită până peste cap de Adrian, i-a răspuns cu un mesaj la fel de emoționant astfel: "Te-am privit ca pe un prieten, pana am realizat ca Te iubesc om frumos!"  

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate