Viorel Lis se simte din ce în ce mai rău. Care este starea actuală a fostului edil al Capitalei: „Asta e viața mea acum, mi-o asum”

,
Viorel Lis

Viorel Lis se simte din ce în ce mai rău. Care este starea actuală a fostului edil al Capitalei: „Asta e viața mea acum, mi-o asum”

[Sursa foto: Twitter]

Oana și Viorel Lis au parte de o perioadă grea după ce fostul edil al Capitalei a suferit un infarct. Cei doi soți sunt mereu unul lângă celălalt atât la bine, cât și la greu. După ce Viorel Lis a suferit un infarct, Oana Lis a trebuit să fie foarte atentă la starea de sănătate a lui Viorel.

Oana Lis  a declarat despre Viorel Lis  că va trebui să urmeze un tratament cât timp mai are de trăit pe pământ și că riscă foarte mult chiar și dacă uită să ia o singură pastilă.

Pe lângă asta, Oana Lis a mai declarat că Viorel are nevoie de liniște și nu poate să se streseze sub nicio formă.

În ce stare este Viorel Lis acum, după ce a suferit un infarct

Viorel Lis

În ce stare este Viorel Lis acum, după ce a suferit un infarct

[Sursa foto: Twitter]

„Nu aș vrea să vorbesc foarte mult pentru că mă emoționez. Mă emoționează când vorbesc de Viorel și de starea lui pentru că eu aș vrea să-i fie bine, aș vrea să-i dau de la mine putere, să îi dau energie, dar nu pot. Adică, până la urmă este și vârsta, este și boala. Nu pot să fac mai mult este posibil, dar aș vrea să fac. Are perioade în care e trist, chiar mă gândeam ce aș mai putea să fac pentru chestia asta. Nu știu, e greu, nu este ceva ușor. Viața este viață înainte de infarct și cu totul altă viață după infarct.

Citeste si: Cum se simte Viorel Lis după ce a ajuns de urgență la spital: „Nu îmi mai simt picioarele”

E o viață în care trebuie să schimbi regimul de a mânca, regimul de a trăi, nu mai ai voie să te stresezi. Chiar mă deranjează când cineva îl sună pe Viorel cu niște aberații pentru că el nu are voie să se streseze deloc. El trebuie să stea foarte foarte liniștit. Asta e viața mea acum, mi-o asum și asta e, merg mai departe. A avut noroc că eu am știut ce să fac în acel moment, mi-am dat seama că este infarct, salvarea a venit repede pentru că s-a întâmplat de dimineață. A avut noroc de niște medici cardiologi foarte buni la Floreasca, le mulțumesc încă o data. Într-adevăr, acum este foarte slăbit, trebuie să ia un tratament toată viața, o singură pastilă dacă o uită se poate înfunda stendul, e destul de periculos”, a povestit Oana Lis.

Viorel Lis a avut mai multe atacuri de panică după ce a suferit infarctul

După ce a suferit un infarct, Viorel Lis a avut parte de mai multe atacuri de panică atunci când a venit acasă de la spital. Fostul edil al Capitalei se trezea în toiul nopții având stări de rău și senzație de sufocare.

Citeste si: Viorel Lis și Oana Lis se pregătesc să devină părinți! „Anul acesta îl fac tătic”

„A avut și atacuri de panică după, dar l-am ajutat eu. După ce a venit acasă, pe la ora 5-6 dimineața se trezea și zicea că se sufocă, că îi e rău. Și atunci mi-am dat seama că la ora aia făcuse infarctul. Deci cumva, erau atacuri de panică, nu era ceva real de la inimă. Sunt momente foarte grele, dar mă bucur că el își dorește să trăiască cât mai mult cu mine, iubește viața, iubește oamenii și vrea să se bucure de fiecare zi”, a mai explicat Oana Lis.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Oana Lis, criticată în mediul online. Soția lui Viorel Lis nu s-a mai abținut și a răbufnit: "Caracter de țărancă adevărată"

Ministrul Educației anunță modificări în funcționarea universităților: Modul de luare a deciziilor se va schimba

Oana Lis, criticată în mediul online. Soția lui Viorel Lis nu s-a mai abținut și a răbufnit: "Caracter de țărancă adevărată"

Viorel Lis și Oana Lis se pregătesc să devină părinți! „Anul acesta îl fac tătic”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies