Viorel Lis, cu ochii în lacrimi la TEO Show, după ce a făcut infarct! "Viorel a trecut pe lângă moarte"

,
Viorel Lis

Oana l-a sprijinit in tot acest timp pe Viorel Lis

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Fostul primar Viorel Lis a trecut prin momente teribile în urmă cu zece zile când a suferit un infarct și a ajuns de urgență la spital.


In articol:

În urmă cu două săptămâni fostul primar Viorel Lis a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit un infarct. Oana Lis a declarat atunci panicată că soțul ei a resimțit timp de mai multe zile o durere puternică în piept, însă a refuzat categoric să meargă la medic.

Viorel Lis, cu ochii în lacrimi la TEO Show, după ce a făcut infarct

Viorel Lis a fost externat de curând din spital, la câteva zile după ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală la nivelul inimii. Oana, soția fostului primar, a publicat un mesaj impresionant pe contul ei de socializare, dar și o imagine cu Viorel, chiar la scurt timp după ieșirea lui din spital.

"Motanul meu cu 9 vieți... s-a întors acasă... slăbit dar fericit că mai e printre noi! Mulțumim medicilor cardiologi că l-au readus la viață! Viața e o luptă până în ultima clipă și uneori plătim cu lacrimi... momentele de fericire și liniște! Mulțumesc și vouă pentru susținere!", a scris Oana Lis.

Citeste si: De la păcănele direct la spital! Cum se simte Viorel Lis după ce i-a fost montat stent la inimă

În ediția de astăzi Teo Show, o echipa a emisiunii a ajuns în casă soților Lis, pentru a află primele reacții ale fostului primar, după ce a fost la un pas de moarte. Vizibil afectat de intervenția suferită la inima și destul de slăbit după perioada de spitalizare, Viorel Lis a vobit cu ochii în lacrimi despre momentele dificile prin care a trecut recent. Văzându-l pe Viorel în lacrimi, Oana s-a emoționat teribil și a lăcrimat.

oana si viorel lis

Oana si Viorel Lis, interviu emotionant

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"Sunt că după o internare de zece zile! Sunt mai bine puțîn dar nu nemaipomenit! a fost greu atunci! Au fost zile triste! Mai ales când am avut durera aia maximă la inima cu o amorțire a mâinii și cu o transpirație puternică! Când a venit salvarea și am
plecat de acasă în cărucior am plâns pentru prima dată! Eram sigur că nu o să mă mai întorc acasă! Și am plecat la spital, acolo tratamentul

a fost rapid nu-mi venea să cred, la camera de garda deja s-a făcut intervenția pe inima și mi-a pus un fel de supapă pentru a-mi deschide vasul de sânge! A fost foarte greu! Comunica cu mine mereu medicul, semn că era ceva periculos! M-am gândit la ce-i mai rău! Pentru că eram aproape sigur că nu o să mă mai întorc acasă!", a spus Viorel Lis.

Citeste si: Cum se simte Viorel Lis după ce a ajuns de urgență la spital: „Nu îmi mai simt picioarele”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Închisoare pe viaţă în Marea Britanie pentru şoferii care produc accidente mortale. În ce condiţii se aplică pedeapsa maximă

Cum se simte Viorel Lis după ce a ajuns de urgență la spital: „Nu îmi mai simt picioarele”

Daniel Morar, fost judecător CCR, a luat la bani mărunți Legile securităţii naţionale: Serviciile secrete nu pot avea iniţiativă legislativă

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Viorel Lis și Oana Lis se pregătesc să devină părinți! „Anul acesta îl fac tătic”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies