Viorel Lis, prima apariție publică după toate problemele de sănătate. Cum arată acum fostul edil al Capitalei

Autor: Madalina Maftei

„Nu pot să mai merg, am stat acasă și au venit niște televiziuni, prietenii mi-au dat mesaje”

Viorel Lis a apărut pentru prima dată în cadrul unei emisiunii TV, după o perioadă lungă de timp în care a stat departe de lumina reflectoarelor.

Viorel Lis a traversat una dintre cele mai grele perioade din viața lui, dat fiind faptul că problemele de sănătate cu care se confruntă nu i-au dat deloc pace. Fostul edil al Capitalei a dispărut o bună perioadă de timp din lumina reflectoarelor, lăsând-o pe soția sa, Oana, să ofere detalii despre stare lui de sănătate, în diferite emisiunii TV.

Viorel Lis a împlinit 80 de ani. Prima apariție, după ce s-a retras din lumina reflectoarelor

Cu ocazia împlinirii vârste de 80 de ani, Viorel Lis a fost prezent în cadrul unei emisiuni TV, prin intermediul unei transmisiuni în direct, chiar de la el de acasă. Bineînțeles, alături de el a fost soția sa, Oana, care este în permanență lângă el. 

Totodată, în ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă, Viorel Lis nu și-a pierdut simțul umorului și, cu siguranță, le-a adus un zâmbet pe buze telespectatorilor, mai ales că mulți dintre fanii acestuia își doreau să-l revadă.

„E o vârstă prea nasoală de 80 de ani. Nu-mi vine să cred! Oricum, nu pot să mai merg, am stat acasă și au venit niște televiziuni, prietenii mi-au dat mesaje. Atât, mai mult nu.(...) Încă n-am murit.”,  a spus Viorel Lis, în cadrul unei emisiuni.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Oana Lis a fost abuzată de tatăl ei: „Mi-a spus că e ceva normal să se întâmple lucrul ăsta între noi”. Dezvăluirile tulburătoare ale soției fostului primar al Capitalei

Care este starea de sănătate în prezent a lui Viorel Lis

Fostul edil al Capitalei a declarat că se simte mult mai bine, cu precizarea, că nu se mai poate deplasa singur.

„Am trecut prin foarte multe probleme. În primul rând, începând de acum 10 ani sau cam așa ceva, am fost operat de colicistă, acum de curând, mai de curând nu imediat, am făcut infarct, după infarct am făcut COVID. Oricum, musafirii care veneau cel mai des la mine erau de la salvare. Au trecut astea și acum pot să spun că mă simt destul de bine, nu mai am nicio durere.

Aștept să văd ce organ mai cedează și trebuie să mai fac. Dar v-am spus, acum mă simt foarte bine, adică în afară de faptul că nu pot să merg.”, a mai spus Viorel Lis.

Citește și: „Tata i-a promis fetiței că o ia de nevastă”. Oana Lis, dezvăluiri tulburătoare despre modul în care tatăl ei a scăpat nepedepsit

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!