„Tata i-a promis fetiței că o ia de nevastă”. Oana Lis, dezvăluiri tulburătoare despre modul în care tatăl ei a scăpat nepedepsit

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 08 feb 2023, 12:52

Deși tatăl ei a repetat abuzurile sexuale asupra minorilor, niciodată nu a ajuns în spatele gratiilor pentru faptele comise

Sursa: Facebook

Oana Lis, dar și alte fete au fost victime al tatălui acesteia, care se transformase, din cauza alcoolului, într-un abuzator sexual. Soția lui Viorel Lis a explicat modalitatea prin care tatăl ei a scăpat de închisoare.

Oana Lis a fost invitata de săptămâna aceasta a lui Mihai Ghiță, în

emisiunea „ În Oglindă ”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive. Soția lui Viorel Lis a vorbit despre abuzurile sexuale ale tatălui său care nu au avut loc doar asupra sa.

Oana Lis a avut un tată care a abuzat-o

Oana Lis a fost violată de tatăl ei de mai multe ori, încât, acest lucru, împreună cu manipulările venite din partea lui, au

făcut-o să creadă că ceea ce trăiește reprezintă o normalitate.

Din păcate, actele sexuale cu minore au continuat, iar tatăl său a întreținut relații intime și cu fata femeii care îi devenise parteneră de viață. Nici de data aceasta, bărbatul nu a plătit pentru ceea ce a făcut.

„Tatăl meu, în continuare, a repetat. La fel, a fost combinat cu o femeie și și cu fetița acelei femei, de

13-14 ani, pentru că, în general, un abuzator repetă ceea ce a făcut și el a repetat, în continuare, cu altcineva”, a povestit Oana Lis.

Citește și: Oana Lis a fost abuzată de tatăl ei: „Mi-a spus că e ceva normal să se întâmple lucrul ăsta între noi”. Dezvăluirile tulburătoare ale soției fostului primar al Capitalei

Deși tatăl ei a repetat abuzurile sexuale asupra minorilor,

niciodată nu a ajuns în spatele gratiilor pentru faptele comise. Mama celeilalte fete abuzate nu l-a reclamat, deoarece tatăl Oanei Lis i-a promis minorei că îi va fi soție.

„I-a promis fetiței că o ia de nevastă și a dus-o cu vorba și nu a depus plângere și tot așa”.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Oana Lis a scăpat de o căsătorie aranjată

Dacă nu ar fi avut tărie de caracter, Oana Lis ar fi acceptat să fie măritată, cu forța, de către tatăl ei, cu un bărbat cu peste 16 ani mai mare ca ea. Deși au trecut mulți ani de atunci, nici acum, Oana Lis nu a aflat adevăratul motiv al acestei înțelegeri.

„El voia să mă mărite, tatăl meu, la 14 ani. Îmi găsise pe cineva să mă mărite, pe cineva pe care putea el să îl manipuleze cumva, să mă aibă aproape. Îmi spunea că așa trebuie să fie o femeie, că el îmi dorește binele.

Eu mi-am dat seama că nu vreau să mă mărit la 14 ani, nu-mi plăcea de persoana respectivă, mi-a făcut cunoștință cu el. Eu, totuși, eram un copil, dar îl ascultam, îmi era foarte frică de el.

Citește și: Oana Lis, mărturisiri cutremurătoare despre cum a fost violată în repetate rânduri: ”Niciodată un copil violat nu are cum să fie de vină”

Era foarte ciudat. În fața lui, spuneam « tati », îi vorbeam foarte frumos, dar, în sinea mea, știam că ceva e în neregulă, știam că nu ăsta va fi destinul meu, îmi doresc altceva. Aveam puterea asta în mine, care asta m-a făcut să supraviețuiesc, să vin la București și să îmi schimb viața și să scap de el”, a mai povestit aceasta.

Elis Armeanca, dezvăluiri emoționante la „Fiță cu Adiță”. Artistul recunoaște cum l-a marcat moartea mamei lui: „A fost un șoc”

 

 

 


Raed Arafat a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a răspuns acuzațiilor primite în legătură cu tragedia de la Colectiv, demontând informațiile care au circulat și spunând, clar și răspicat, că nu este vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat.