Oana Lis a fost abuzată de tatăl ei: „Mi-a spus că e ceva normal să se întâmple lucrul ăsta între noi”. Dezvăluirile tulburătoare ale soției fostului primar al Capitalei

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 feb 2023, 13:30

Când Oana s-a întors în casa părintească, au început abuzurile sexuale la care a fost supusă multă vreme

Sursa: Facebook

Oana Lis a trecut prin cele mai grele momente de-a lungul anilor, deoarece a avut neșansa de a se naște într-o „familie cu probleme”. Problemele cu legea ale tătălui și problemele emoționale ale mamei au creat multe momente traumatizante pe care Oana Lis le-a traversat.

Oana Lis a fost invitată în emisiunea „ În Oglindă ”, difuzată pe canalul

de YouTube theXclsuive, unde a vorbit despre traumele din copilărie. Soția lui Viorel Lis a recunoscut, fără nicio reținere, că nu a avut deloc o viață ușoară și că problemele dezvoltate în urma întâmplărilor respective încă o urmăresc.

Oana Lis a fost abuzată sexual de tatăl ei

Oana Lis nu a fost crescută de mama ei, tatăl ei a luat-o din familie, la

doar două săptămâni de la naștere și nu i-a oferit ceea ce avea nevoie, în special din punct de vedere emoțional. Când Oana s-a întors în casa părintească, au început abuzurile sexuale la care a fost supusă multă vreme.

„Din păcate, m-am născut într-o familie cu probleme. Tatăl meu, pușcăriaș, ieșise din pușcărie pentru tentativă de omor, a stat șapte ani în pușcărie. Mama mea, cu probleme emoționale și, apoi, când m-am

născut, de la două săptămâni, tatăl meu m-a furat de acasă.

M-a dus la o femeie care mă ținea pe ceai de mac, ca să dorm toată ziua. M-au căutat (n.r. membrii familiei), m-au găsit și m-a luat străbunica mea. Cumva, mama mea m-a abandonat, dar am înțeles că ea a ales cea mai bună cale pentru mine.

Citește și: Viorel Lis a fost la Maria Câmpina pentru a fi împreună cu Oana Lis! Dezvăluirile Mariei Câmpina îl lasă cu gura căscată pe Adiță: „M-a luat și m-a dus cu mașina acasă”

De la 11 ani, când m-au luat înapoi, pentru ca să am grijă de fratele meu, tatăl meu m-a abuzat și sexual. Eu lucrul ăsta l-am ascuns când am venit în București și, cumva, mi-am băgat în cap că nu s-a întâmplat.

Citește și: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”

Când am scăpat de sub puterea lui, am venit la București, mi-am băgat în cap că nu s-a întâmplat, nu am vorbit cu nimeni, tocmai pentru a nu fi judecată, pentru a nu fi respinsă. M-a manipulat în așa fel (n.r. tatăl ei), încât mi-a spus că e ceva normal să se întâmple lucrul ăsta între noi.

Când am ajuns în București, la liceu, am crezut că așa se întâmplă. Am fost la o prietenă acasă și mi-am dat seama că, la ea, nu se întâmplă lucrul ăsta și, atunci, mi-am dat seama că e ceva aiurea ce s-a întâmplat în viața mea”, a povestit Oana Lis.

Oana Lis a devenit mama propriei mame

Oana Lis a trebuit să se întoarcă de la București, pentru a avea grijă de fratele ei mai mic și de mama sa, din cauza faptului că nașterea a afectat-o pe aceasta și nu se putea descurca singură.

Elis Armeanca recunoaște că femeile și alcoolul sunt viciile lui principale! Artistul a dezvăluit, în exclusivitate la „Fiță cu Adiță”, că există oameni din domeniu pe care nu îi place: „Eu nu fac d-astea, dar unii colegi fac asta”

Citește și: Oana Lis se confruntă de ani buni cu o mare dependență: ”Am trecut prin tot felul de stări, inclusiv de nervozitate, de nesomn" Vedeta a decis să pună stop ”viciului” care o macină pe interior

„Pentru mine, erau niște străini, nu îi văzusem (n.r. pe părinți). Mama mea îl născuse pe fratele meu și i se declanșaseră niște probleme emoționale și nu avea cine să aibă grijă de copil și mi-au zis să vin să am grijă, practic, și de mama”, a mai declarat soția lui Viorel Lis.