Oana Lis a fost abuzată de tatăl ei: „Mi-a spus că e ceva normal să se întâmple lucrul ăsta între noi”. Dezvăluirile tulburătoare ale soției fostului primar al Capitalei

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 feb 2023, 13:30

Când Oana s-a întors în casa părintească, au început abuzurile sexuale la care a fost supusă multă vreme

Sursa: Facebook

Oana Lis a trecut prin cele mai grele momente de-a lungul anilor, deoarece a avut neșansa de a se naște într-o „familie cu probleme”. Problemele cu legea ale tătălui și problemele emoționale ale mamei au creat multe momente traumatizante pe care Oana Lis le-a traversat.

Oana Lis a fost invitată în emisiunea „ În Oglindă ”, difuzată pe canalul

de YouTube theXclsuive, unde a vorbit despre traumele din copilărie. Soția lui Viorel Lis a recunoscut, fără nicio reținere, că nu a avut deloc o viață ușoară și că problemele dezvoltate în urma întâmplărilor respective încă o urmăresc.

Oana Lis a fost abuzată sexual de tatăl ei

Oana Lis nu a fost crescută de mama ei, tatăl ei a luat-o din familie, la

doar două săptămâni de la naștere și nu i-a oferit ceea ce avea nevoie, în special din punct de vedere emoțional. Când Oana s-a întors în casa părintească, au început abuzurile sexuale la care a fost supusă multă vreme.

„Din păcate, m-am născut într-o familie cu probleme. Tatăl meu, pușcăriaș, ieșise din pușcărie pentru tentativă de omor, a stat șapte ani în pușcărie. Mama mea, cu probleme emoționale și, apoi, când m-am

născut, de la două săptămâni, tatăl meu m-a furat de acasă.

M-a dus la o femeie care mă ținea pe ceai de mac, ca să dorm toată ziua. M-au căutat (n.r. membrii familiei), m-au găsit și m-a luat străbunica mea. Cumva, mama mea m-a abandonat, dar am înțeles că ea a ales cea mai bună cale pentru mine.

Citește și: Viorel Lis a fost la Maria Câmpina pentru a fi împreună cu Oana Lis! Dezvăluirile Mariei Câmpina îl lasă cu gura căscată pe Adiță: „M-a luat și m-a dus cu mașina acasă”

De la 11 ani, când m-au luat înapoi, pentru ca să am grijă de fratele meu, tatăl meu m-a abuzat și sexual. Eu lucrul ăsta l-am ascuns când am venit în București și, cumva, mi-am băgat în cap că nu s-a întâmplat.

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

Când am scăpat de sub puterea lui, am venit la București, mi-am băgat în cap că nu s-a întâmplat, nu am vorbit cu nimeni, tocmai pentru a nu fi judecată, pentru a nu fi respinsă. M-a manipulat în așa fel (n.r. tatăl ei), încât mi-a spus că e ceva normal să se întâmple lucrul ăsta între noi.

Când am ajuns în București, la liceu, am crezut că așa se întâmplă. Am fost la o prietenă acasă și mi-am dat seama că, la ea, nu se întâmplă lucrul ăsta și, atunci, mi-am dat seama că e ceva aiurea ce s-a întâmplat în viața mea”, a povestit Oana Lis.

Oana Lis a devenit mama propriei mame

Oana Lis a trebuit să se întoarcă de la București, pentru a avea grijă de fratele ei mai mic și de mama sa, din cauza faptului că nașterea a afectat-o pe aceasta și nu se putea descurca singură.

Elis Armeanca, dezvăluiri emoționante la „Fiță cu Adiță”. Artistul recunoaște cum l-a marcat moartea mamei lui: „A fost un șoc”

Citește și: Oana Lis se confruntă de ani buni cu o mare dependență: ”Am trecut prin tot felul de stări, inclusiv de nervozitate, de nesomn" Vedeta a decis să pună stop ”viciului” care o macină pe interior

„Pentru mine, erau niște străini, nu îi văzusem (n.r. pe părinți). Mama mea îl născuse pe fratele meu și i se declanșaseră niște probleme emoționale și nu avea cine să aibă grijă de copil și mi-au zis să vin să am grijă, practic, și de mama”, a mai declarat soția lui Viorel Lis. 

 


Episodul 79 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 27 martie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.