Viorel Cataramă, noi dezvăluiri despre cazul Caracal: "Infractorii sunt în cârdășie cu angajații statului"

,

Viorel Cataramă este cel de-al cincilea invitat în emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”, la Kanal D. Omul de afaceri face dezvăluiri în premieră despre cazul Caracal.


In articol:

Denise Rifai se află față în față cu Viorel Cataramă, cunoscut și drept unul dintre cei mai bogați oameni din România. Acesta a fost invitat să răspundă celor 40 de întrebări mai mult sau mai puțin incomode, pe care i le va adresa frumoasa prezentatoare.

Cunoscutul om de afaceri, Viorel Cataramă, a dezvăluit  la emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai”, ce crede despre cele două fete dispărute la Caracal.

Ce s-a întâmplat cu cele fetele dispărute la Caracal?

Viorel Cataramă, fost vicepreşedinte PNL şi actual preşedinte al Partidului Dreapta Liberală, nu crede în varianta crimelor din Caracal și nici că Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu ar fi moarte.

El a anunțat î urmă cu ceva timp, că oferă o recompensă de 100.000 de euro pentru găsirea și eliberarea Luizei și Alexandrei, presupusele victime ale lui Gheorghe Dincă.

Viorel Cataramă este convins că dedesubturile acestui caz sunt mai mult complicate decât se credea inițial. Omul de afaceri crede că fetele ar fi fost plasate într-o rețea de prostituție.

"Cred că fetele au fost plasate într-o rețea de prostituție, că sunt în viață, că nu sunt în România, și că fenomenul este de o amploare uriașă, în țara noastră, pentru că  infractorii sunt în cârdășie cu angajați a-i instituțiilor statului.

Fie că vorbim de Parchet, fie că vorbim de instanțe de judecată, fie că vorbim de instituții și agenții ale statului român.

Eu am oferit acea recompensă. Bineînțeles că am primit foarte multe informații și foarte multe tentative de fraudare. Am investigat și mi-am dat seama că nimic din ce am primit nu se confirmă. Asta nu înseamnă că această credință a mea, că fetele sunt în viață și că sunt exploatate sexual, a dispărut.

Din contră, faptul că nu avem de-a face cu cadavre, faptul că trenează foarte mult ancheta, faptul că nu avem nicio informație clară, mă face să cred că fetele sunt în viață și că fac parte din această rețea uriașă. Rețea care produce între 1 și 2 miliarde de euro pe an.

Unele persoane poate sunt interesate în căutarea adevărului, dar sunt alte persoane din instituțiile statului care nu sunt interesate și care au cuvântul decisiv.

Cred că nu vom afla adevărul prea curând, decât printr-un miracol, ca una dintre cele doă fete sau amândouă să scape și să ajungă în România, sub o formă sau alta, dar asta este mai mult teoretică.", a mărturisit Viorel Cataramă.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, plaiuri buzoiene, ”Athosul” românesc

OFICIAL - Patru județe și Bucureștiul au intrat în scenariul galben: crește rata de infectare în aproape toată țara

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Doctorul minune”, Ali, dubla reusita!

Viviana Sposub, noua concurentă la “Bravo, ai stil! Celebrities”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies