Violenţe, duminica de Paşti în Clejani. Cinci răniţi şi nouă persoane arestate

,

Nouă persoane bănuite că au fost implicate, în ziua de Paşte, în scandalul cu pietre, bâte şi cuţite, de la Clejani, judeţul Giurgiu

Poliţia Giurgiu a anunţat, luni, că mai multe persoane, bănuite că au participat la scandal, au fost duse la audieri, poliţiştii efectuând faţă de 13 dintre acestea cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, pentru săvârşirea infracţiunilor de încăierarea şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„În urma audierilor au fost reţinute nouă persoane, care au fost introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J.

Giurgiu, urmând să fie prezentate la unitatea de parchet cu propuneri procedurale. Pe raza localităţii Clejani, pentru prevenirea oricăror manifestări de natură a perturba liniştea cetăţenilor şi pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţa publică, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu a dispus constituirea unei zone speciale de siguranţă publică, în cadrul căreia, poliţişti şi jandarmii, vor desfăşura activităţi specifice de prevenire si combatere a faptelor antisociale, in sistem integrat”, a anunţat, luni seara, Poliţia Giurgiu, potrivit mediafax.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a fost descoperită balada „Mioriţa”. Exilul poetului Alecu Russo şi dedesubturile întregii poveşti

Ce se dă de pomană de Sânziene 2022. Tradiția pe care toți credincioșii o respectă pe 24 iunie

Mireasa lui SIEmion

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Calendar creștin-ortodox 24 iunie 2022: Astăzi sunt Sânzienele, Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul! Ce rugăciune se spune

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies