Violenţe, duminica de Paşti în Clejani. Cinci răniţi şi nouă persoane arestate

Nouă persoane bănuite că au fost implicate, în ziua de Paşte, în scandalul cu pietre, bâte şi cuţite, de la Clejani, judeţul Giurgiu

Poliţia Giurgiu a anunţat, luni, că mai multe persoane, bănuite că au participat la scandal, au fost duse la audieri, poliţiştii efectuând faţă de 13 dintre acestea cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, pentru săvârşirea infracţiunilor de încăierarea şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„În urma audierilor au fost reţinute nouă persoane, care au fost introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Giurgiu, urmând să fie prezentate la unitatea de parchet cu propuneri procedurale. Pe raza localităţii Clejani, pentru prevenirea oricăror manifestări de natură a perturba liniştea cetăţenilor şi pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţa publică, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu a dispus constituirea unei zone speciale de siguranţă publică, în cadrul căreia, poliţişti şi jandarmii, vor desfăşura activităţi specifice de prevenire si combatere a faptelor antisociale, in sistem integrat”, a anunţat, luni seara, Poliţia Giurgiu, potrivit mediafax.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate