Vino pe plaja Kanal D Summer Studio, iar Jolidon te va premia! Afla ce poti castiga

Vino pe plaja Kanal D Summer Studio, iar Jolidon te va premiaa! Afla ce poti castiga

Ce faci vara asta? Fa-ti bagajul si hai cu noi la mare cauta sa ajungi pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia si intra direct in gasca vedetelor Kanal D! Astfel poti avea parte de nenumarate surprize din partea Jolidon, unde zilnic poti castiga vochere in valoare de 100 de lei raspunzand la cateva intrebari simple.


Noua colectie de costume de baie Jolidon este ilustrarea unor valori de baza ale brandului Jolidon: inovatie, originalitate, calitate impecabila a produsului. Modelele acopera o plaja extrem de larga de exigente: de la adolescenta dinamica, la femeia sofisticata, cea romantica sau cea senzuala.

 
Majoritatea persoanelor care au castigat voucherele oferite de Jolidon au femei prezente pe plaja Kanal D, insa si barbatii s-au aratat foarte incantati in momentul in care au aflat ca sunt castigatorii. Astfel, toti cei care au fost desemnati castigatori pot merge in magazinele din Constanta de unde pot face cumparaturi folosindu-se de vocherele oferitre de Jolidon.


Intra pe  pagina oficila de Facebook Jolidon Romania -  http://www.facebook.com/JolidonRomania si poti vedea ultima colectie de cotume de baie!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate