Vineri seară, Kanal D a fost lider de audienţă cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la nivel Naţional

Author: Alina Petre

Jocul cuvintelor cu Dan Negru

Aseară, românii au fost cu ochii pe “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la Kanal D! Weekendul a început cu sportul minţii pentru românii din întreaga ţară, iar Kanal D a fost din nou lider de audienţă la nivel National vineri seara, în intervalul difuzarii celui mai atractiv quiz show (22:30-24:00), conform Kantar Media Romania.

Emisiunea cu şi despre vocabular a înregistrat 4,2% Share şi 14,9% cotă de piaţă pe targetul National, minutul de aur (22:30) ţinând în faţa micilor ecrane, la Kanal D, 1.319.000 de fani ai emisiunii.

Citește și: De 1 Decembrie, românii au răspuns provocărilor inteligente, la „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Ediția specială “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, dedicată sărbătorii Crăciunului, urmărită de peste un milion de fani

Vineri seară, Kanal D a fost lider de audienţă cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la nivel Naţional

Cel mai simplu de înteles quiz show pentru toată familia, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, a devenit obiceiul de consum pentru întreaga familie, în fiecare seară, de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D. Concurenţi de toate vârstele, cu profesii diferite fac un adevărat spectacol faţă în faţă cu Dan Negru, doar prin agilitatea mintii şi bucuria de a găsi răspunsurile corecte la întrebările acestuia.

Citește și: Românii aleg “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”! Emisiunea, lider de audiență si aseară, la nivel întregii țări și la orașe

 


Cookies