Ce spune Dan Negru despre Fuego, invitatul său din ediția de duminică “Tu urmezi!” “N-am prea zis-o, dar o zic acum, la televizor!”

Author: Diana Tilă

Fuego (Paul Surgiu) va fi duminică în platoul emisiunii de la “Tu urmezi!”, unicul show în care se stă la coadă la cultură generală și distracție, difuzat la 20:00, la Kanal D!

Celebrul artist aduce întrebări de cultură generală, din domeniul care l-a făcut atât de iubit și popular printre fani.  Primit în aplauze la scenă deschisă, Fuego are parte de o îmbrățișare călduroasă din partea amfitrionului show-ului, cel care va face o dezvăluire impresionantă despre anii de prietenie care-i leagă.

Citește și: Românii aleg “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”! Emisiunea, lider de audiență si aseară, la nivel întregii țări și la orașe

Ce spune Dan Negru despre Fuego, invitatul său din ediția de duminică “Tu urmezi!” “N-am prea zis-o, dar o zic acum, la televizor!”

„Trebuie neapărat să vă spun ceva despre Paul. N-am prea zis-o, dar o zic acum, la televizor. Paul este unul dintre puținii oameni din lumea asta care mă sună să mă intrebe <Ce mai faci?>; atât!” Mulțumesc pentru asta, Paul!”,  spune Dan Negru.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Înaintea tirului de întrebări pentru concurentul aflat pe scaun, la pupitru, Fuego mărturisește că acestea îl reprezintă și fac parte atât din viață sa personală, cât și din întreagă să carieră artistică.

Citește și: Exclusiv! De ce Dan Negru evita să fie foarte activ în online! Prezentatorul TV nu s-a abținut și a dat cel mai puternic exemplu: "Putea să facă sute de milioane!"

„Mă simt ca pe scenă, la San Remo. Îți mulțumesc pentru prietenia ta! Am venit cu sufletul deschis la emisiunea asta pentru că toate întrebările pe care le voi adresa concurentului vor fi întrebări care mă reprezintă pe mine că artist, fac parte din viața mea, profesia mea”,  spune acesta.

Ce alte lucruri va împărtăși Fuego despre experiențele sale din întreagă sa carieră artistică, dar și cum vor face față concurenții provocărilor de la “Tu urmezi!”, aflați urmărind ediția de duminică a game show-ului prezentat de Dan Negru, difuzată de la ora 20:00, la Kanal D!