De 1 Decembrie, românii au răspuns provocărilor inteligente, la „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Author: Madalina Maftei

Ediţia specială de aseară a emisiunii de la Kanal D, care a reunit cinci concurenţi celebri, a fost urmarită de aproape un milion de fani.

Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, a ţinut în faţa micilor ecrane, de 1 Decembrie,  aproape un milion de fani (955.000) pasionaţi de limba română, în minutul de aur, conform datelor furnizate de Kantar Media România. Kanal D a înregistrat astfel cifre remarcabile în intervalul difuzării ediţiei speciale a emisiunii, 4,7% Rating şi 14,1% cotă de piaţă, în rândul telespectatorilor de la oraşe, şi 4,3% Rating şi 12,9% cotă de piaţă, la nivelul publicului Naţional.

Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a fost urmarit de aproape un milion de fani

Editia specială de aseară a quiz show-ului a reunit cinci concurenti celebri, foarte iubiţi de public: Damian Drăghici, Dorian Popa, Horia Moculescu, Daniela Condurache și Selly.

Câştigătorul serii a fost, fără drept de apel, Horia Moculescu, un mare iubitor al limbii române. Acesta a oferit celor din faţa micilor ecrane nu numai demonstraţia perspicacităţii lingvistice, dar şi o impresionantă lecţie de viaţă.

Citește și: Românii aleg “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”! Emisiunea, lider de audiență si aseară, la nivel întregii țări și la orașe

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Câştigătorul ediţiei este Horia Moculescu! Aţi luat tot! 7300 de lei.

Fantastic!!,  şi-a exprimat Dan Negru entuziasmul, la finalul ediţiei de aseară.

Kanal D, lider de audiență, la orașe, cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Şi în timpul zilei telespectatorii şi-au dorit să îşi exerseze vocabularul cu Dan Negru, astfel că şi ediţia în reluare din Day Time (15:00-16:30) a fost foarte urmărită, înregistrând pe targetul Comercial 2,1% Rating şi 10,4% cotă de piaţă, plasând staţia pe locul 2 în topul audienţelor.

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru” continuă şi în această seară, de la 22:30, şirul exerciţiilor cu şi despre limba română, iar telespectatorii de toate vârstele sunt invitaţi să îşi antreneze mintea alături de concurenţi şi de amfitrionul celui mai îndrăgit quiz show, la Kanal D. 

Citește și: Ce spune Dan Negru despre Fuego, invitatul său din ediția de duminică “Tu urmezi!” “N-am prea zis-o, dar o zic acum, la televizor!”

 


Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies