“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, lider de piață, la nivelul întregii țări și la orașe

,

Nu pierdeti, în această seară, o nouă ediție “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, de la 22:30, la Kanal D.

Kanal D este  lider de audienţă cu emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, stația TV clasându-se şi aseară pe primul loc în topul televiziunilor din România, atât în rândul populației din întreagă țară, cât și în rândul populației de la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, lider de piață, la nivelul întregii țări și la orașe

Joi, 17 noiembrie, în intervalul orar 23:00 – 00:30, Kanal D a fost pe primul loc în topul audienţelor, cu emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, stația TV înregistrând 3,6% puncte de rating și 17,1% cotă de piață, pe targetul All Urban, și  3,2% rating și 16,1% cota de piață, pe targetul Național.

Citește și:  “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, lider de audiență și aseară, în rândul publicului de la orașe și la nivelul întregii țări

O medie de 568.000 de telespectatori din întreaga țară au urmărit aseară, în fiecare minut al difuzării, emisiunea moderată de Dan Negru, minutul de aur, înregistrat la 23:01, adunând în fața micilor ecrane 753.000 de fani.

Nu ratați, în această seară, o nouă ediție “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, de la 22:30, acel show în care telespectatorii de toate vârstele își pot exersa mintea în fața micului ecran, în compania lui Dan Negru și a concurenților emisiunii. 

Citește și: Kanal D a obţinut două premii importante, aseară, la Gala Premiilor TV Mania!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Kanal D a obţinut două premii importante, aseară, la Gala Premiilor TV Mania!

Vladimir Putin dă semne că cedează în Ucraina: 'Va trebui să ajungem la un acord!'

Kanal D a obţinut două premii importante, aseară, la Gala Premiilor TV Mania!

 “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, lider de audiență și aseară, în rândul publicului de la orașe și la nivelul întregii țări

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies