Vineri seara, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, prima optiune de petrecere a timpului liber, in fata micului ecran

,

Kanal D a acumulat aseara o cota de piata de peste 20% la orase, cu emisiunea care iti antreneaza mintea


In articol:

Kanal D a fost lider de audienta si aseara cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, inregistrand cifre uriase si adjudecandu-si, la nivelul publicului de la orase, peste 20% cota de piata (20,2%).

Kanal D, lider de piață cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Satia si-a mentinut prima pozitie in clasamentul televiziunilor  inregistrand aseara, in intervalul difuzarii emisiunii, 5,8% Rating si 20,2% cota de piata pe targetul All Urban, si 5,4% Rating si 17,6% Share, la nivel National, situandu-se la mare distanta de urmatorii clasati.

Aproape un milion de telespectatori din intreaga tara (951.000) au urmarit, in medie, in fiecare minut al difuzarii, quiz show-ul cu si despre cuvinte, iar in minutul de aur (22:30), 1.544.000 de romani erau cu ochii pe concurentii aflati in fata lui Dan Negru.

Emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, un quiz antrenant, dar si relaxant pentru toata familia, poate fi urmarita de miercuri pana vineri, de la ora 22:30, la Kanal D.

Citeste si: Kanal D, lider de piață la nivelul întregii țări și la orașe cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Profesoara care a creat un Silicon Valey în Prahova. Foştii ei elevi lucrează la marile companii IT din lume

Kanal D, lider de piață în Prime Time, cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Coreea de Nord susține că a identificat sursa focarului de COVID: 'lucruri străine' în apropierea graniței cu Coreea de Sud

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Calendar creștin-ortodox 1 iulie 2022: Rugăciunea tămăduitoare de boli și neputințe care se rostește la începutul lunii a VII-a! Vineri e sărbătoare cu cruce neagră în calendar

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies