Kanal D, lider de piață la nivelul întregii țări și la orașe cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

,
Kanal D, lider de piață cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Kanal D, lider de piață cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Stația a acumulat aproape 20% din publicul de la orașe, cu ediția difuzată aseară


In articol:

Ediția de miercuri seară a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, cel mai simplu și ușor de înțeles quiz show din istoria televiziunii mondiale, în atenția întregii țări. Emisiunea prezentată de Dan Negru a plasat, din nou, Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România.

Emisiunea prezentată de Dan Negru s-a poziționat pe primul loc în audiențe, atât la nivelul întregii țări, cât și la orașe, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Kanal D, lider de piață cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”

Miercuri, 15 iunie, în intervalul de difuzare 22:30- 24:00, Kanal D a fost lider de piață, înregistrând 5 puncte de rating și 17,1% cota de piață, pe targetul Național, și 5,5 puncte de rating și 19,0% cota de piață, pe targetul All Urban.

Ediția de aseară a emisiunii “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a fost urmărită de o medie de 875.000 telespectatori din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. În minutul de aur, atins la 22:39, peste un milion (1.040.000) de fani ai emisiunii erau cu ochii pe Kanal D.

Emisiunea care îți antrenează mintea, prezentată de Dan Negru, poate fi urmărită de luni până vineri, de la 17:30, și de miercuri până vineri, de la 22:30, la Kanal D! 

Citeste si: Dan Negru, mesaj emoționant pentru Petru, fiul Madalinei Manole: "Citesc azi în ziare că împlinești 13 ani!"

Tot ieri, Kanal D s-a situat pe al doilea loc în clasamentul audiențelor întreaga zi, pe targetul Național și All Urban. Stația a înregistrat cu programele difuzat miercuri, pe întreaga durată a zilei, 1.9 puncte de rating și 11,8% cota de piață, pe targetul Național, și 1.8 puncte de rating și 11,4% cota de piață, pe targetul All Urban.  

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Kanal D, lider absolut de audienta cu ”Jocul cuvintelor cu Dan Negru”! La nivel national, emisiunea cu si despre cuvinte a acumulat, aseara, aproape 20% cota de piata

Secretarul general al NATO taxează China: 'Suntem dezamăgiți, răspândește multe dintre narațiunile false'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Dan Negru, mesaj emoționant pentru Petru, fiul Madalinei Manole: "Citesc azi în ziare că împlinești 13 ani!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies