Dan Negru, mesaj emoționant pentru Petru, fiul Madalinei Manole: "Citesc azi în ziare că împlinești 13 ani!"

,
Ce i-a scris Dan Negru fiului Madalinei Manole

Dan Negru, scrisoare emotionanta pentru Petru, fiul Madalinei Manole

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Dan Negru este cunoscut pentru mesajele, unele directe, altele cu subinteles pe diferite subiecte care ii priveste in mod direct pe romani.


In articol:

Dan Negru, prezentatorul "Jocul cuvintelor" are un mod pătrunzător de a readuce în lumina lucruri pe care romanii le-au uitat sau poate nu le stiu și o face deseori prin mesaje emoționante pe care le postează pe pagina personala de Facebook. 

Unul dintre cele mai recente pe care le-a scris se adresează lui Petru, fiul regretatei Madalina Manole care astăzi a împlinit 13 ani.

Dan Negru i-a lașat un mesaj ca o scrisoare băiatului în vârstă de 13 ani ca insemn de prețuire pentru mama lui, Madalina Manole, pe care a și cunoscut-o foarte bine, de altfel.

Dan Negru, mesaj emotionant pentru fiul Madalinei Manole

Ce i-a scris Dan Negru lui Petru, fiul Madalinei Manole

Dan Negru, mesaj emotionant pentru fiul Madalinei Manole

[Sursa foto: Facebook]

Draga Petru,

Citesc in ziare că azi împlinești 13 ani. Am cunoscut-o pe mama ta, Mădălina. O femeie de ispravă care a lăsat urme atât de adânci in conștiința noastră încât, uite, vorbim mereu despre ea. Îmbrățișarea mamei durează mult după ce ti-a dat drumul. Ma gândesc de multe ori la mama ta. Când avea 35 de ani, ziarele spuneau ca e "trecută de prima tinerețe".

Așa erau vremurile, Petru. In anii aia, Regele Mihai sau Corneliu Coposu erau judecați după vârstă. Atât puteam! Azi, Smiley are vărsta mamei tale de atunci dar nimeni nu-i mai numără anii pentru că mama ta a schimbat o mentalitate in presă: că vârsta nu e o povară. Azi, cei 86 de ani ai lui Piersic, cei 51 ai mei sau cei 50 ai Andreei Esca nu mai sunt poveri.

De la mama ta încoace ziarele au învățat că omul trebuie să-și trăiască frumos toate zilele vieții lui, la orice vărstă.

Sa-ti trăiești frumos zilele, Petru. E mult de când a plecat Mădălina...

Dar îmbrățisarea mamei durează mult după ce ti-a dat drumul!

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, spectacol și în audiențe

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, spectacol și în audiențe

De cand quiz show-ul "Jocul cuvintelor" a inceput la Kanal D, Dan Negru este lider de audiente la nivel national si al oraselor, romanii fiind foarte captivati de emisiunea prezentata de legenda televiziunii. Mai mult, in exclusivitate pentru kanald.ro, Dan Negru a dezvaluit ca era si timpul ca in Romania sa existe un astfel de show si iata ca deja emisiunea face furori in randul romanilor: "Toate țările au show-uri pentru oameni deștepți, smart, mai puțin Romania. Romania nu are, e o țară fără quizz-uri. Nu am înțeles niciodată de ce. Noi, românii nu suntem nici mai deștepți și nici mai proști decât francezii sau englezii. A fost mai complicat în anii aia dinainte de '90. Dar, în general, generațiile astea de acum, nu mai stiu ce a fost atunci."

 

Citește-ne pe

Citește și:

Un celebru avion de luptă F-35 Lightning II al US Air Force a patrulat deasupra Dobrogei

Alina Sorescu, succes remarcabil pe plan profesional, în ciuda divorțului controversat în care este implicată. Iată cu ce se mai ocupă vedeta în această perioadă

Raluca Turcan face calcule despre pensiile speciale: Presupun o cheltuială de 109 milioane de lei pe lună, undeva la 1,3 miliarde de lei pe an, impactul nu e ma

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

”El este iubitul meu” Anunțul neașteptat făcut de Anca Țurcașiu pe o rețea de socializare. Reacțiile din partea fanilor nu au întârziat să apară: ”V-ați găsit un suflet nobil și...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies