EXCLUSIV! Dan Negru are permis pentru tractor de la 19 ani: "Mi l-am luat în Timișoara. Ai mei au avut o viață mai complicată!"

Author: Alice Popescu

Dan Negru si-a luat permis de tractor la 19 ani

Dan Negru, prezentatorul quizz-show-ului "Jocul cuvintelor" a vorbit in premiera pentru kanald.ro despre cateva crâmpeie din viata lui.

Premiera celul mai asteptat quizz show din Romania, "Jocul cuvintelor", are loc astazi de la 22:30, iar Dan Negru, supranumit si "regele audientelor" este gazda emisiunii unde romanii destepti vor da raspunsuri corecte si vor primi premii substantiale.

Aducerea în grila Kanal D a emisiunii e o decizie curajoasă pentru că jocurile care antrenează mintea au cam fost neglijate de televiziuni. Noi nu doar că-i arătăm pe oamenii isteţi, dar îi şi premiem. Pentru o minte sănătoasă, vă recomand să consumaţi Jocul cuvintelor”,  a subliniat Dan Negru despre noua emisiune pe care o va prezenta la Kanal D. 

Dan Negru: "Aveam vreo 19 ani cand mi-am luat permisul de tractor in Timisoara!"

Citeste si: EXCLUSIV! Care este adevăratul nume al lui Dan Negru. Puțină lume știe despre originea numelui prezentatorului TV

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Dan Negru e pregătit să le ofere celor de acasă, din fața micilor ecrane, enterteinment pur și reîntâlnirea cu unul dintre cei mai iubiți prezentatori de televiziune care intotdeauna ramane o surpriza pentru cei care il iubesc.

De curand, prezentatorul TV a marturisit un lucru mai putin stiut despre el si a facut o dezvaluire pe care, cu siguranta fanii care ii urmaresc blogul si paginile de socializare nu le stiau. Una din marile pasiuni ale lui Dan Negru este agricultura si o marturiseste cu mana pe inima. Prezentatorul quizz show-ului "Jocul cuvintelor" a mai dezvaluit si faptul ca detine un tractor pentru ca permisul pentru acesta si l-a luat inca din tinerete.:
" Aveam vreo 19 ani cand mi-am luat permisul, in Timisoara. Ai mei au cumparat un tractor, au avut o viata mai complicata. In anii '50 au fost deportati prin Baragan. Recunosc ca nu mi-a folosit niciodata la nimic. Am mers cu el oricum si inca am tractor. Am acasă niste hartii, le-am și pus pe perete când n-oi mai fi eu, să rămână pentru copiii mei, am acte de proprietate din 1918-1919, adică de 100 de ani ale străbunicilor mei pentru niste terenuri în Banat, mai exact cărți funciare. Imperiul Austro-Ungar făcea cărți funciare. În zona asta de Romania, nu, dar Imperiul Austro-Ungar le avea. Noi le-am moștenit din tata în fiu. Le-au luat comuniștii vreo 50 de ani și apoi le-am recuperat. Am niste acte din acestea pentru un pământ de 100 de ani," a dezvăluit Dan Negru în exclusivitate pentru kanald.ro

Câți bani a câștigat Dan Negru de pe urma televiziunii. Cea mai valoroasă moștenire pe care le-o va lăsa copiilor săi

Astazi este premiera quizz show-ului "Jocul cuvintelor" prezentat de Dan Negru

Citeste si: Interviu EXCLUSIV! Pariul de milioane al lui Dan Negru: "Aș pune un pariu cu toți realizatorii și aș scrie pe peretele tuturor televiziunilor: "Folosiți-vă creierul!"

Începând din 20 aprilie, de la 22:30, Kanal D le aduce telespectatorilor “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, cel mai simplu de înțeles quiz show din istoria televiziunii! Emisiunea cu și despre cuvinte, care îți pune mintea la treabă, va putea fi urmărită de miercuri până vineri, de la 22:30, așadar, publicul va avea parte de trei doze consistente pe săptămână de gimnastică a minții, atractivă tocmai prin simplitatea ei.

 


„Nu cred că le-am umilit nici pe ele pentru rating. Pur și simplu, așa s-a întâmplat”. Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre momentele în care a folosit cuvinte dure la adresa unor persoane publice

Adriana Bahmuțeanu, în perioada în care a lucrat în televiziune, a avut contact cu mai multe persoane. Cu unele dintre ele, aceasta nu a reușit să lucreze așa cum și-a dorit, motiv pentru care, în unele situații, a reacționat verbal mai violent.

Cookies