Interviu EXCLUSIV! Pariul de milioane al lui Dan Negru: "Aș pune un pariu cu toți realizatorii și aș scrie pe peretele tuturor televiziunilor: "Folosiți-vă creierul!"

,
Ce spune Dan Negru despre pariul pentru cel mai tare quizz din Romania

Dan Negru despre pariul de milioane cu televiziunile

Începând din 20 aprilie, de la 22:30, Kanal D le aduce telespectatorilor “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, cel mai simplu de înțeles quiz show din istoria televiziunii!

Filmările pentru "Jocul cuvintelor cu Dan Negru" au început într-un platou spectaculos, special construit pentru acest show unic, iar concurenții sunt gata să demonstreze că dețin acele calități care să le aducă râvnitele premii, dar și bucuria de a se juca cu sensurile și cuvintele, alături de unul dintre cei mai apreciați și iubiți prezentatori de televiziune din România. 

Regele audientelor ne-a acordat in exclusivitate un interviu despre cel mai tare quizz-show pe care il va prezenta incepand din 20 aprilie.

Daca ai fi avut posibilitatea să te întâlnești cu părintele quizz-ului, Neil O' Brian, ce l-ai întreba? 

Dan Negru: "Oho, ce l-aș întreba...care este diferența dintre un om prost și unul deștept. Nu îmi dau seama, habar nu am, cum cataloghezi un om?! Toate țările au show-uri pentru oameni deștepți, smart, mai puțin Romania. Romania nu are, e o țară fără quizz-uri. Nu am înțeles niciodată de ce. Noi, românii nu suntem nici mai deștepți și nici mai proști decât francezii sau englezii. A fost mai complicat în anii aia dinainte de '90. Dar, în general, generațiile astea de acum, nu mai stiu ce a fost atunci."

James Daly a fost managerul unui teatru din Dublin în 1782. A pus un pariu cu un prieten că vă introduce un cuvânt nou în engleza în acea zi. A scris pe perete "Quiz". A câșstigat pariul. Tu cu cine ai pune un pariu și ce ai scrie azi pe un perete?

Dan Negru: "Aș pune un pariu cu toate televiziunile din Romania, cu toți realizatorii de televiziune și aș scrie pe peretele tuturor televiziunilor: "Folosiți-vă creierul să vedeți lumea așa cum e, nu cum vă spun alții că e. Toate televiziunile iți spun să vezi lumea așa cum cred ele.

Omul trebuie să își folosească creierul să vadă lumea așa cum e ea."

Platoul emisiunii Jocul cuvintelor cu Dan Negru

Platoul emisiunii Jocul cuvintelor cu Dan Negru

Daca ar fi să faci un quizz show cu politicieni, care ar fi una din definițiile pe care le-ai folosi?

Dan Negru: "Aș folosi cuvântul HOȚIE"

Ce jocuri joci cu ai tai copii? Ți s-a întâmplat vreodată ca ei să iți dea un sfat și să spui, da, măi, uite, un copil are dreptate?

Dan Negru: "Ai mei nu sunt mari consumatori de TV. Eu mă mai uit, ei nu. Aș vrea să îi aduc aici intr-o zi Da, jucam tot felul de joculețe acasă, din astea cu cuvinte, au o groaza. Bogdan, fiul meu, îmi zice să fiu mai relaxat, sunt mai agitat, mai nervos, eu din fire. Fiica-mea seamna mai mult cu socrul meu, e un ardelean mai blând."

Dan Negru

Dan Negru ii provoaca pe romani la “Jocul cuvintelor”!

Milioanele de telespectatori se vor putea bucura și ei din fața micilor ecrane de provocările lansate de Dan Negru în emisiune, întreaga familie putând intra în joc pentru a-și exersa vocabularul și spontaneitatea.  

Nu pierdeți premiera celui mai simplu de înțeles quiz din istoria televiziunii mondiale, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, miercuri, 20 aprilie, de la 22:30! Antrenați-vă cu cel mai relaxant show concurs cu și despre cuvinte, de trei ori pe săptămână, de miercuri până vineri, de la 22:30, numai la Kanal D!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Momentul în care armata rusă atacă cu rachete mall-ul din Kremenciuk, surprins de camere. Oamenii, nevoiţi să sară în lac VIDEO

Jocul cuvintelor cu Dan Negru

Dragoș Damian îi dă dreptate lui Kelemen Hunor: 'Totul acum vine din import și România este vulnerabilă în toate felurile'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Damian Drăghici a spus când a putut recunoaște că este țigan: „Am început să folosesc asta în beneficiul meu”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies