Vineri, 9 decembrie, încep sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar 2022. Care este programul competițional

Author: Cristina Mocanu

Vineri, 9 decembrie, încep sferturile de finală ale Campionatului Mondial de Fotbal Qatar 2023.

Sursa: https://pixabay.com/

Pe 9 decembrie are loc primul meci din sferturile de finală ale Campionatului Mondial de Fotbal Qatar 2023.

Vineri, 9 decembrie, încep sferturile de finală ale Campionatului Mondial de Fotbal Qatar 2023.

Lista completă a sferturilor de finală din Qatar 2022

După ce Marocul s-a calificat surprinzător și după victoria categorică a Portugaliei, a fost conturat tabloul complet al sferturilor de finală ale Campionatului Mondial de fotbal din Qatar.

Astfel că, vineri, 9 decembrie, la ora 17:00, va avea loc primul meci, din sferturile de finală, dintre Croația și Brazilia.

Deși Brazilia a fost învinsă de către Camerun cu 1-0, a reușit să termine pe primul loc în grupă și astfel s-a calificat în sferturile de finală al CM 2023. Reprezentanta Braziliei este principala favorită la câștigarea Cupei Qatar 2023, la casele de pariuri, având o cotă de 2.80, urmată de Franța cu 5.00 și Argentina cu o cotă de 6.00.

Citește și: Când are loc finala Campionatului Mondial din Qatar 2022. Cine e favorită la câștigarea Cupei Mondiale 2022

Tot vineri, se va desfășura și meciul dintre Țările de Jos și Argentina, începând cu ora 21:00.

Sâmbătă, 10 decembrie, se vor desfășura partidele dintre: Maroc – Portugalia, ora 17:00 și meciul Franța – Anglia, ora 21:00.

Semifinalele Campionatului Mondial 2022 din Qatar

Marți, 13 decembrie

Olanda/Argentina- Croația/Brazilia 21:00 (în funcție de echipa câștigătoare în sferturile de finală)

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Miercuri 14 decembrie

Maroc/Portugalia- Franța/Anglia 21:00 (în funcție de echipa câștigătoare în sferturile de finală).

De ce a fost trimis acasă arbitrul român Istvan Kovacs

Înainte de desfășurarea meciurilor din sferturile de finală, Istvan Kovacs, românul component al lotului de arbitri de la Campionatul Mondial din Qatar, a fost trimis acasă. Arbitrul român a fost ținut rezervă în opt dintre partidele Cupei Mondiale. Pe aceeași listă, a arbitrilor puși pe liber, se mai află și asistenții Mihai Artene și Vasile Marinescu.

Citește și: Reguli de fier în Qatar. Ce nu trebuie să faci, pentru a nu ajunge în spatele gratiilor. Campionatul Mondial de Fotbal 2022 are loc aici

Totuși, Istvan are asigurată suma de 70.000 de dolari, doar pentru că a participat la Campionatul Mondial din Qatar, plus câte 2.500 de dolari pentru fiecare meci în care a stat rezervă. Acesta a mai fost delegat la șapte partide în faza grupelor și la un meci în faza optimilor de finală, ceea ce înseamnă 20.000 de dolari, în total acesta se va întoarce acasă cu suma de 90.000 de dolari. 

 

Mai multe persoane se așteptau să îl vadă pe acesta la centru în fazele superioare ale competiției, astfel că Marius Avram, fostul arbitru român declara în urmă cu câteva zile că: „Cred că să ai un arbitru care a arbitrat o semifinală de Champions League și o finală de Conference League, în 2022, și să nu îl delegi deloc, să îl ții doar rezervă, ar fi o irosire de resurse, după ce am văzut arbitri din Zambia sau Qatar.

Când începe Campionatul Mondial de Fotbal Qatar 2022. Programul competițional și stadioanele care vor găzdui meciurile

Înțelegem cu toții că unele decizii sunt politice, dar totuși mi se pare absurd, așa că sper ca Pierluigi Collina să îi dea șansa să arbitreze la acest Mondial. E posibil să îl vedem la ultimele meciuri din grupe și sper pentru el să fie delegat și în fazele superioare”.

Sursă: twitter.com

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies