Cine este românul cu care va lucra Cristiano Ronaldo. Echipa Al-Nassr a avut sportivi români, în trecut

Author: Lavinia Medrea

Echipa Al-Nassr a avut sportivi români, în trecut

Sursa: Instagram Cristiano Ronaldo - colaj Kanal D

După ce ajunge la Riad și semnează contractul cu Al-Nassr, Cristiano Ronaldo va fi antrenat de Rudi Garcia, fost antrenor la Lyon, Marseille sau AS Roma.

Cristian Ronaldo urmează să ajungă la Riad, iar apoi să semneze marele contract cu Al-Nassr, După ce va ajunge la Riad, se va antrena cu Rudi Garcia, fost antrenor de origine franceză, în vârstă de 58 de ani, de la Lyon, Marseille sau AS Roma.

Cine este românul cu care va lucra Cristiano Ronaldo

Noua echipă în care va fi primit Cristiano Ronaldo va avea ca scop câștigarea campionatului, având în vedere că Al-Nassr se plasează pe locul doi, cu 19 puncte, după opt etape. Pe primul loc se află Al-Shabab Riad, cu 22 de puncte.

Citește și: Reguli de fier în Qatar. Ce nu trebuie să faci, pentru a nu ajunge în spatele gratiilor. Campionatul Mondial de Fotbal 2022 are loc aici

De-a lungul timpului, la Al-Nassr au jucat mai mulți sportivi români, printre care regretatul Ilie Balaci (1996-1997) și Mircea Rednic (2004). Pe vremea când Al-Nassr era sub pregătirea lui Walter Zenga (2010), au fost transferați aici și doi jucători români, respectiv Răzvan Cociș și Ovidiu Petre. Din păcate, cei doi au stat mai mult pe tușă. Când Mircea Rednic se afla în echipă, a reușit să aducă un tonus prin aducerea unui jucător român, pe nume Adrian Neaga, dar acesta a fost demis după un mandat în care a avut performanțe și rezultate slabe. 

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Conform informațiilor de pe pagina de Wikipedia a clubului Al-Nassr Riad, se află un român, acum, în echipă. Este vorba despre maseurul Alexander Vlad, care face parte din echipa antrenorului Rudi Garcia.

Citește și: Ce urmează pentru Cristiano Ronaldo, după despărțirea de Manchester United. Echipele la care ar putea ajunge fotbalistul

În 2018-2019, Al-Nassr a câștigat titlul și, în 2020, Supercupa Arabiei Saudite. Este mai mult ca sigur că sosirea lui Cristiano Ronaldo va aduce ca scop principal obținerea Ligii Campionilor Asiei. competiție în formația din Riad a obținut locul doi, în 1995.

Mondialul din Qatar, fazele eliminatorii

Optimi

Ce urmează pentru Cristiano Ronaldo, după despărțirea de Manchester United. Echipele la care ar putea ajunge fotbalistul
  • Olanda – SUA 3-1
  • Argentina – Australia 2-1
  • Franța – Polonia 3-1
  • Anglia – Senegal 3-0
  • Japonia – Croația
  • Brazilia – Coreea de Sud
  • Maroc – Spania

Astăzi, de la ora 17.00:

  • Portugalia – Elveția

Astăzi, de la ora 21.00:

Sferturi:

  • Olanda – Argentina (9 decembrie)
  • Anglia – Franța (10 decembrie)

 


Situație fără precedent în Casa iubirii! Nona a dat buzna în camera roșie, pentru a afla ce se întâmplă între Patrick și Alina, noua concurentă! „Nu e corect ca în prima zi de cuplu să facă așa ceva!”

Vizibil afectată de gestul lui Patrick, Nona a intrat furibundă în camera roșie pentru a-i cere explicații celui care se pretinde partenerul ei! „Ce faci tu? Nu, eu mă duc! Rămâneți voi aici!”

Cookies