Vine iarna? Ninsorile au dat buzna peste noi. Vezi ce temperaturi ne asteapta in zilele urmatoare!

Editor: Alina Dirdala Author: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:50

A nins ca in povesti aseara in Poiana Brasov! Cine ar fi crezut ca vremea se poate schimba atat de brusc intr-o singura zi?

##VIDEO85306##Cine ar fi crezut ca dupa ce in urma cu doar o zi, brasovenii se lafaiau cu maneca scurta la terase, la cele peste 20 de grade Celsius, vom trece la zero grade in termometre si prima ninsoare? Intregul peisaj a fost invaluit de fulgi mari care cadeau fara oprire, asa ca n-a durat mult pana ce zapada asternuta a invelit pamantul, casele si masinile.

Si stergatoarele au salutat pentru prima data in acest an, zapada, asa, ca sa-si intre in ritm.

Si cum sa nu iesi din casa, sa te bucuri de prima ninsoare? Cu fulare la gat si manusi in mana, nu doar copiii si-au amintit de o bataie cu zapada, ci si cei mari. Totusi, nu va asteptati ca iarna sa se instaleze inca de pe acum! Meteorologii spun ca este posibil sa mai fulguiasca si in aceasta seara, insa, de maine vremea se va incalzi in toara tara, iar precipitatiile vor lua o pauza.

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!