Vine Apocalipsa! Planul șocant de distrugere a omenirii: Mâncarea ce aduce sfârșitul

La asta nu s-ar fi gândit nimeni. Vine Apocalipsa, iar planul șocant de distrugere al întregii omeniri a fost făcut public.Mai mult, a fost devoalat și felul de mâncare ce aduce finalul Planetei.

Afirmații șocante ale unui cunoscut prezentator TV. Acesta a dezvăluit felul de mâncare ce va aduce Apocalipsa și va ucide în masă. Prezentatorul american Rick Wiles, extrem de cunoscut pentru teoriile sale conspirative, a făcut un anunț apocaliptic.

Acesta susține că burgerii vegetali fac parte dintr-un plan al Satanei de distrugere a omenirii.

burgeri

Rick Wiles, un prezentator împătimit după idei conspirative, a declarat război vegetarienilor. Într-o emisiune din programul său TruNews, Wiles, un paleoconservator declarat, se arată revoltat mai ales de burgerii vegetali. În opinia sa, acest preparat face parte dintr-un plan diavolesc de modificare a ADN-ului creaţiei lui Dumnezeu şi de distrugere, într-un final, a omenirii.

Citeste si: Ea i-a luat locul Plușicăi de la "Puterea dragostei". Cine e fata misterioasă pentru care Raluca Marina a fost părăsită

Citeste si: Bea acest leac naturist în fiecare dimineață și slăbește 10 kilograme în 30 de zile! Nu ai nevoie de dietă sau sport!

Citeste si: Andreea Mantea, dezvăluire ȘOC la "Puterea dragostei": "L-am văzut plângând pentru ea!". Pe cine a dat de gol

Prezentatorul este indignat că oamenii nu vor mai şti în curând să distingă carnea produsă în laborator de cea de origine animală. „Ei vor să transforme lumea noastră într-un coşmar“, denunţă Rick Wiles, cunoscut pentru declaraţiile sale provocatoare.

surs: capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate