Horoscop, 18 iunie 2019! Acești nativi au noroc în dragoste. Sfat: evitați confruntările

Horoscop 18 iunie 2019 Ziua de astăzi este o zi favorabilă pentru majoritatea zodiilor. Profesorul Radu Ștefănescu are un sfat pe plan sentimental și profesional pentru fiecare nativ în parte.


In articol:

Horoscop, 18 iunie 2019 BERBEC

Azi, cu zodia bine aspectată şi având interese, eşti numai miere şi zâmbet. Ai uitat de încăpăţânara ta proverbială, de agresivitate şi, drept urmare, toate porţile şi uşile îţi sunt deschise! O zi favorabilă, mai ales pentru nativele zodiei. Multă lume, multe proiecte, mulţi prieteni – eşti o persoană populară… Ceva-ceva tot trebuie sa iasa din aglomeraţia asta! Asa că nu pierde timpul cu filozofii utopice şi cu idei fantastice. Mai mult pragmatism nu strica!

Horoscop, 18 iunie 2019 TAUR

Dimineaţa aceasta de marți este densă şi obositoare, prin contrast cu weekendul ce abia a trecut, dar după ziua de muncă, ţi se ofera perspectiva unei seri plăcute, distractive şi relaxante. Zodia ta este zodia banului şi a economiei. S-ar pute să fie catharsisul de care ai nevoie în lumea asta ciudată, haotică. Sanatatea este bună, atenţie la durerile de cap, de gât, în special, şi la pierderea de energie.

horoscopul zilei

Horoscop, 18 iunie 2019 GEMENI

Trebuie să te concentrezi, ai multe lucruri nerezolvate şi proiecte amânate, dar astăzi ai şansa să mai rezolvi câte ceva, ai spor în ceea ce faci, intuiţie, imaginaţie şi inspiraţie. Amintirile nu-ti dau pace si nu este o idee rea să le aşterni pe hârtie, sau sa deschizi un nou fişier. Nevoia ta permanentă de bani a făcut să te speteşti cu munca în ultima perioadă de timp. Odihneste-te astăzi, ca să te poţi lupta cu greutăţile mâine. Te aşteaptă o săptămână grea şi obositoare!

Citeste si: Horoscop săptămânal 17 – 23 iunie 2019. Racii își îndeplinesc visele și dorințele

Citeste si: Zodiac CHINEZESC săptămâna 17-23 IUNIE 2019. Un NOU mesaj înțelept și folositor pentru tine

Horoscop, 18 iunie 2019 RAC

Astăzi investeşte pentru viitor, nu bani, ci muncă! Fii gata să-ţi demonstrezi calităţile şi competenţa, steaua ta norocoasă o să facă restul! Zi favorabilă pe planul profesiei, meseriei. Perioada asta de timp poţi să faci doi paşi înainte şi unul înapoi, după bunul obicei al zodiei tale. Pe de altă parte ai o înclinaţie nativă către călătorii şi croaziere, în special, doar eşti semn de apă. O călătorie face cât o universitate, se spune în Orient. Cel puţin gândeşte-te la acest aspect, astăzi. Supravegheză-ţi regimul alimentar, mai ales dacă eşti în călătorie. Se ştie că nu te fereşti de mâncărurile exotice, dar măcar întreabă din ce sunt făcute…

Horoscop, 18 iunie 2019 LEU

Rişti să nu te mai înţelegi cu nimeni! Ai prea multe griji pe cap şi nu mai ştii să te relaxezi. Trebuie sa laşi totul la o parte şi să iubeşti, să te odihneşti, să te bucuri de viaţă! Evită deciziile care duc la schimbări majore şi mai ales nu te repezi sa tragi concluzii. Unele lucruri sau persoane pot întârzia din cauze obiective. Ca să nu rămâi în contemplare ca să-ţi aminteşti ce bine era în junglă pe vremea lui Tarzan, este bine să-ţi faci un plan amănunţit din timp. Cine poate, adică are portofelul plin, poate da o petrecere la un local, aşa, de marți şi de ziua motanului Gogu!

citeste continuarea pe capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate