In functie de hrana, difera si carnea animalului. Iata cum puteti avea cele mai suculente fripturi si cei mai gustosi carnati de sarbatori! In saptamana dinainte de Ignat, romanii isi hranesc de zor grasunii din ograda! In Pucioasa, oamenii au deja o traditie din a creste porci vietnamezi.
Godacul adora legumele si fructele. Insa cine vrea ca grasunul negru, originar din Vietnam, sa atinga greutatea maxima, adica 90 kilograme, ii suplimenteaza hrana cu cereale. Carnea grasunului asiatic este cautata, insa, pentru cu totul altceva!
Colesterolul e cam de sapte ori mai scazut decat in cazul porcului autohton. La un porc vietnamez de 90 kilograme, stratul de grasime ar fi de nici un centimetru! De aici si denumirea de „porc de carne”.
Citește si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cine