VIDEO. L-a lovit celebritatea! Ce oferta de nerefuzat i-a fost facuta unui concurent de la “Roata Norocului”!

Duminica aceasta, de la ora 20:00, la Kanal D se invarte “Roata Norocului”, emisiunea prezentata de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi, care face fericiti cu premii uriase, concurentii norocosi.

Unul dintre invitatii acestei editii este supus unei provocari inedite din partea lui Bursucu, concurentul trebuie sa scoata mere din acvariul plin cu apa, folosindu-se doar de…gura.

La finalul probei de indemanare, in platoul emisiunii isi face aparitia “mama Nela”, la invitatia lui Bursucu. Doamna care are in grija platoul emisiunii, este chemata in ajutor pentru a indeparta apa cazuta din acvariu, insa concurentul, ca un cavaler, ii insfaca mopul si sterge podeaua. Imediat, “mama Nela”, asa cum o alinta colegii, vazandu-i abilitatile de necontestat ale baiatului, ii propune acestuia sa intre in echipa ei.

“Te iau in echipa mea! Sunt 21 de grupuri sanitare, iar tu le vei face pahar”, spune “mama Nela”.

Citeste si: ȘOC TOTAL în România: Suntem pe primul loc în Europa - capital.ro

Ce raspunde concurentul la oferta de munca veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului concurs “Roata Norocului”, difuzata la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Pepe si Augustin Viziru invart “Roata Norocului” duminica, 1 Decembrie, la Kanal D!

Citeste si: Unii s-au nascut in Romania si au ramas in Romania! Altii i-au dus numele in toata lumea! Romani printre romani si straini printre romani, duminica, intr-o editie speciala "Asta-i Romania", de 1 Decembrie, de la ora 22:00, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies