Vi-l mai amintiti seducatorul Emir din serialul "Dragoste infinita"? Cum arata in prezent celebrul actor Kaan Urgancioglu!

Author: Ana Filip
Actualizat: 25 aug 2021, 18:26
Foto(6)

Kaan Urgancioglu este unul dintre cei mai talentati si carismatici actori ai momentului din Turcia.

Desi are doar 40 de ani si aproape douazeci de ani de cariera in actorie, carismaticul actor Kaan Urgancioglu a captivat publicul din Turcia si de peste hotare datorita talentului sau desavarsit si a carismei sale deosebite. Indragitul actor a facut furori si in Romania, odata cu aparitia sa magistrala in distributia serialului "Dragoste infinita", unde in ciuda faptului ca a interpretat un rol principal negativ, al maleficului Emir, acesta a reusit sa cucereasca telespectatoarele cu sarmul lui aparte.

Cum arata in prezent seducatorul Emir din serialul "Dragostei infinita"?

Dupa marele succes de care s-a bucurat datorita r olului Emir din serialul "Dragostei infinita", celebrul actor Kaan Urgancioglu a decis sa se dedice o perioada si vietii sale personale si timp de cativa ani acesta a disparut din lumina reflectoarelor si din vizorul presei mondene din Turcia, deoarece a calatorit foarte mult.

Acesta a stat o lunga perioada de timp in America, acolo unde a si urmat cateva cursuri de specializare in actorie, dar a si calatorit foarte mult.

Citeste si: Carismaticul Kaan Urgancioglu (Emir din "Dragoste infinita"), si-a aniversat ziua de nastere! Iata cea mai frumoasa urare venita din partea micutei Arven, fetita adorabila care a jucat rolul fiicei sale!

Potrivit tvmania.ro,

in anul 2019 Kaan Urgancioglu a revenit in Istanbul si desigur si-a dorit enorm sa isi reia si profesia pe care o adora. Astfel, prima sa productie dupa ce s-a bucurat de marele succes cu serialul Dragoste infinita, a fost un serial pentru adolescenti, realizat pentru platforma Netflix, intitlata "Love 101" ("Iubirea: Curs pentru incepatori"), care intre timp a ajuns si la cel de-al doilea sezon. Iar pentru toamna aceasta, celebrul actor a fost cooptat in doua noi proiecte importante de televiziune, in care va avea drept partenere doua actrite superbe.
O prima pelicula intitulata "Sen Yaşamaya Bak", o drama romantica, realizata tot de platforma Netflix, in care o va avea ca partenera pe renumita actrita Asli Enver, protagnista serialului "Mireasa din Istanbul".

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Si a doua productie, "Yargi", in care indragitul Kaan Urgancioglu va juca din nou alaturi de superba actrita Pinar Deniz, pe care publicul din Romania o cunoaste din serialul "Patria mea esti tu".


In ceea ce priveste viata personala, celebrul Kaan Urgancioglu continua sa fie la fe discret asa cum si-a obisnuit publicul de atatia ani, pastrandu-si in umbra relatiile de iubire.

Citeste si: Indragitul Kaan Urgancioglu (Emir din "Dragoste infinita"), viata pe muchie de cutit! Iata cele mai inedite ipostaze in care a fost surprins celebrul actor turc in cel mai recent serial de actiune in care joaca in prezent!