Indragitul Kaan Urgancioglu (Emir din "Dragoste infinita"), viata pe muchie de cutit! Iata cele mai inedite ipostaze in care a fost surprins celebrul actor turc in cel mai recent serial de actiune in care joaca in prezent!

Kaan Urgancioglu este unul deintre cei mai talentati si apreciati actori ai momentului in Turcia.

Kaan Urgancioglu, interpreteaza rolul Deniz in doua episoade ale serialului care, incepand de zi, este difuzat pe platforma online Amazon.
Primul sezon al proiectului are opt episoade, dar, inca de acum, a primit acceptul pentru al doilea.

Realizat de patronul Lost, Carlton Cuse, Jack Ryan este adaptare dupa romanul lui Tom Clancy si rolul principal apartine lui John Krasinski.
Din distributie mai fac parte: Abbie Cornish, Timothy Hutton, Wendell Pierce, Ali Suliman si actorul turc Numan Acar.
In serialul de actiune si tensiune politica, Jack Ryan este numit într-o functie periculoasa. Acesta trebuie sa dezlege sistemul de comunicare secret al teroristilor. Lupta lui Jack il pozitioneaza in centrul unui joc periculos.

Kaan Urgancıoglu da viata unui personaj numit Deniz, cel care transporta oamenii cu camionul intr-o tabara de refugiati. Actorul vorbeste limba turca si scurte secvente in limba araba, iar pe ecran apare subtitrare în limba engleza. (sursa: ranini.tv; viata cu aroma de cafea)

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate