Vi-l mai amintiți pe carismaticul Baris din serialul Prizoniera destinului? Iată cine va fi partenera lui Engin Öztürk în noul proiect! Este una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia!

,
engin ozturk din prizoniera destinului

Engin Ozturk, un actor talentat si apreciat in Turcia

[Sursa foto: viatacuaromadecafea.com]

Engin Öztürk este considerat unul dintre cei mai frumoși și talentați actori din Turcia.

Îndrăgitul actor Engin Öztürk 35 de ani și o experiență în actorie de peste un deceniu, însă cu toate acestea a reușit să cucerească publicul din Turcia și din străînătate cu talentul lui deosebit și cu o carismă aparte. Tânărul Engin se numără printre cei mai apreciați actori ai momentului în Turcia.

Cine va fi partenera lui Engin Öztürk în noul proiect

Engin Öztürk a devenit cunoscut și publicului din România încă din anul 2014 pe vremea când a jucat în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în rolul Prințului Selim, care i-a adus primul mare succes în carieră.

Iar în 2019 acesta a reapărut în producția Prizonieră destinului, în rolul unui avocat de succes.

Deși își dorea încă din adolescență să devină peste ani un actor renumit, Engin Öztürk s-a orientat inițial la îndemnul tatălui sau, militar de carieră, să ducă mai departe tradiția de familie, și s-a înscris la școală militară. Însă la un moment dat a realizat că nu poate să renunțe definitiv la visul lui de a deveni un mare actor și atunci a decis să se reorienteze către Facultatea de Teatru în cadrul Hacettepe din Ankara, pe care a absolvit-o cu succes și a devenit actor așa cum visase în copilărie.

Engin Öztürk

Engin Öztürk, un actor complet

[Sursa foto: Instagram Engin Öztürk]

Citeste si: Cine este Engin Öztürk, actorul cu cei mai frumoși ochi albaștri din Turcia? Tânărul actor va da viață personajului Baris din serialul Prizoniera destinului!

În anul 2017, celebrul actor Engin Öztürk a trecut prin cea mai dificilă perioada a vieții sale. Sora sa, în vârstă de 44 de ani a decedat subit și a pricinuit mare suferință întregii familii.

Engin Öztürk a fost atunci la un pas de a renunta la actorie, însă cu sprijinul celor dragi a reușit să își readune forțele și a mers mai departe cu aceeași mare ambiție de a deveni un actor apreciat de public. Rolul din serialul Prizoniera destinului i-a adus mare succes și l-a propulsat printre cei mai apreciați actori din tânăra generație.

De curând, Engin Öztürk a fost cooptat să joace într-un nou proiect. Potrivit viatacuaromadecafea.com, este vorba despre un serial ce se anunță un proiect ambițios, ce se va numi “Annenin Sırrıdır Çocuk” (Copilul este secretul mamei), regizat de celebra Muge Uğurlar. Iar protagoniștii serialului vor fi Engin Öztürk și frumoasă actrița İrem Helvacıoğlu (31 de ani), pe care publicul din România a cunoscut-o cu câțiva ani în urmă în serialul Lacrimi la Marea Neagră.

İrem Helvacıoğlu

İrem Helvacıoğlu, o actrita apreciata in Turcia

[Sursa foto: viatacuaromadecafea.com]

Citeste si: Baris din serialul Prizoniera destinului, marcat profund de o tragedie cumplită în familie! Actorul Engin Öztürk a pierdut cea mai dragă femeie din viața sa

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, pentru prima dată într-o producție Netflix! Iată când va fi lansat filmul în care frumoasa actriță îl are partener pe...

Nepoata liderului suprem al Iranului îndeamnă lumea să întrerupă legăturile cu Teheranul: Spuneți-le guvernelor voastre să nu mai sprijine acest regim criminal

Demet Ozdemir, eroina serialului Prizoniera destinului, pentru prima dată într-o producție Netflix! Iată când va fi lansat filmul în care frumoasa actriță îl are partener pe...

Veste incredibilă din Istanbul! Ce se întâmplă între Demet Ozdemir și cântărețul Oğuzhan Koç, la doar câteva săptămâni de la despărțire!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies