Cine este Engin Öztürk, actorul cu cei mai frumoși ochi albaștri din Turcia? Tânărul actor va da viață personajului Baris din serialul Prizoniera destinului!

,
actori turci

Engin Ozturk, unul dintre cei mai apreciati actori din Turcia

[Sursa foto: Instagram Engin Ozturk]

Engin Öztürk este unul dintre cei mai talentați și frumoși actori ai momentului în Turcia.


In articol:

La doar 35 de ani, Engin Öztürk a acumulat o experiență pe micile ecrane de peste zece ani, deoarece acesta a debutat în anul 2010 cu un rol în distribuția unui serial de excepție, intitulat, Fatmagül'ün Suçu Ne. Rol ce i-a deschis calea spre carieră de succes de astăzi, deoarece talentul și dăruirea să l-au ajutat să devină rapid unul dintre cei mai apreciați actori din breaslă tânăra.

Publicul din România l-a cunoscut pe talentatul actor Engin Öztürk, încă din anul 2014, când a jucat în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care a interpretat magistral rolul Prințului Selim, care de asemenea i-a adus mare succes. Iar în anul 2019, Engin și-a făcut apariția la jumătatea primului sezon al serialului Prizonieră destinului, cu rolul Baris, un avocat de succes.

actori turci

Engin Ozturk, in rolul Baris in serialul Prizoniera destinului

[Sursa foto: Instagram Engin Ozturk]

Cine este Engin Öztürk, actorul cu cei mai frumoși ochi albaștri din Turcia?

Engin Öztürk s-a născut în 1986, în renumitul oraș Eskișehir, din Turcia, într-o familie de militari. Tatăl sau este pilot în rezervă, în armata turcă, fapt ce l-a ambiționat pe Engin să urmeze tradiția familiei. Astfel, acesta a decis să studieze Școală militară imediat după absolvirea liceului însă după o perioada a realizat că nu era ceea ce își dorea să facă în viață și a renunțat la studiile militare, reorientandu-se către actorie. Engin Ozturk s-a înscris la Facultatea de Teatru și Film în cadrul Universității Hacettepe din Ankara, pentru a-și îndeplini astfel, marele vis de a deveni actor.

Pentru a reuși să se întrețină pe durata facultății în Ankara, Engin Ozturk nu s-a sfiit să lucreze că barman pentru a agonisi banii necesari traiului zilnic. Iar în anul 2010 acesta a fost pentru prima dată cooptat într-un serial de televiziune, Fatmagül'ün Suçu Ne, care i-a adus și primul pas către carieră de succes de astăzi.

actori turci

Engin Ozturk, un actor talentat si carismatic

[Sursa foto: Instagram Engin Ozturk]

Citeste si: Baris din serialul Prizoniera destinului, transformare incredibila de look! Iata cum arata celebrul actor Engin Ozturk in urma cu patru ani!

Treptat Engin a demonstrat un talent uluitor dar a cucerit publicul și cu aspectul lui fizic captivant. Telespectatoarele au fost fascinate de minunății lui ochi albaștri, care hipnotizau atunci când apărea pe micile ecrane.

În curând, publicul din România îl va putea urmări din nou la Kanal D, într-un nou sezon al serialului Prizonieră destinului, care va reveni pe micile ecrane pe 8 decembrie 2021, de la ora 20:00!

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul turcesc Prizoniera destinului! Iata detalii inedite despre celebrii actori, dincolo de platourile de filmare!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Părinţi români amendaţi în Germania pentru că au luat copilul în călătorie, deşi în România nu e vacanţă şcolară

Cine este Demet Ozdemir, actrița care o interpretează pe Zeynep în serialul turcesc „Prizoniera destinului”? Nu a fost dintotdeauna actriță

FOTO - Președintele Ungariei face sport în Parcul Central din Cluj-Napoca: 'Un început de zi activ în Kolozsvár'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Mehdi, protagonistul serialului Prizoniera destinului, un tătic fericit și împlinit în viața reală! Iată cum a fost surprins Ibrahim Celikkol alături de fiul lui, care ii...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies